İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle, İstanbul Film Festivali kapsamında düzenlenen “Köprüde Buluşma: Dizi’’ atölyesi Türkiye’den ve komşu ülkelerden yapımcı, yönetmen ve senaristleri uluslararası sinema profesyonelleriyle buluşturmaya devam ediyor. Son başvuru tarihi 24 Şubat 2023.

Anadolu Efes’in ana destekçisi olduğu Köprüde Buluşmalar kapsamında düzenlenecek “Köprüde Buluşma: Dizi’’ atölyesi, Türkiye’den geliştirme aşamasındaki dizilerin üretimi ve uluslararası ortak yapım potansiyellerini geliştirmek amacıyla düzenleniyor.

OGM Pictures’ın sponsorluğuyla gerçekleştirilen Köprüde Buluşma: Dizi kapsamında yapılacak atölyeye seçilen yazar, yönetmen ve yapımcılar, uluslararası sinema ve televizyon profesyonelleriyle (yapımcılar, dağıtımcılar, festival veya fon yöneticileri, TV kanalı temsilcileri) birebir toplantılar yapacaklar. Atölye sonunda seçilecek bir projeye 50.000 TL değerinde OGM Pictures Özel Ödülü takdim edilecek.    

“Köprüde Buluşma: Dizi” seçkisinde çeşitlilik olmasına önem veriliyor. Belgesel, animasyon, komedi, aile, çocuk ve biyografi dizileri gibi farklı konu ve türlerde projelere açık olan çağrıya her formattan dizi projesiyle başvuru yapılabiliyor.

“Köprüde Buluşma: Dizi” başvuruları için son gün 24 Şubat 2023.

“BİR MASALDI”NIN PROVALARI BAŞLADI! “BİR MASALDI”NIN PROVALARI BAŞLADI!

  

Yönetmelik için: https://film.iksv.org/i/assets//film/documents/dizi_yonetmelik_2023.docx

Gerekli materyaller için: https://film.iksv.org/i/assets//film/documents/Koprude%20Bulu%C5%9Fma%20Dizi%20ba%C5%9Fvuru%20materyalleri.docx

Başvuru adımları için: https://film.iksv.org/i/assets//film/documents/basvuru_adimlari_2023.docx

Başvuru için: https://vp.eventival.com/iff/2023 
Editör: TE Bilisim