17 NİSAN 2017,  İŞ SANAT KONSER SALONU

Sagalassos Vakfı yararına 17 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de İş Sanat Konser Salonu’nda düzenlenecek konserde, çağımızın en büyük virtüözlerinden ve aynı zamanda Sagalassos Vakfı kurucuları ve Yönetim Kurulu üyeleri arasında yer alan İdil Biret sahnede olacak.

Piyano repertuvarının en zor eserlerindeki yetkinliği ve yorumlarındaki senfonik derinlik ile çağımızın klasik müzik yorumculuğuna damgasını vuran İdil Biret’in bu konserdeki programında Bach’ın Re minör Kromatik Fantezi ve Füg’ü ile Kempff’in piyanoya uyarladığı Fa Majör Flüt Sonatı, Chopin’in Si minör Sonatı opus 58, Ravel’in Gaspard de la Nuit başlıklı eseri ve Prokofiev’in 2 numaralı Sonat’ı yer alıyor. Ünlü sanatçımız bu konserin hemen ardından aynı repertuvarı Mayıs ayında Şikago’da da seslendirecek.

İKSV tarafından düzenlenen İstanbul Müzik Festivali’nin 2007 Onur Ödülü sahibi İdil Biret, 75. yaşını da bu yılki 44. İstanbul Müzik Festivali’nde üç konserlik bir müzik maratonu ile kutlamıştı.

Konserin biletleri 8 Aralık Perşembe günü, 200, 120, 90, 75 ve 50 TL fiyat seçenekleriyle Biletix satış kanallarından satışa sunulacak.

 

Konserle ilgili detaylı bilgi için:
www.biletix.com 
Editör: TE Bilisim