1900 lerin başında; aşkın, eğlencenin ve keyfin başkenti Paris’de, güzel, çapkın, neşeli bir kadının Amelie’nin ve hayranlarının öyküsü SEVGİLİME GÖZ KULAK OL.

 

Komedinin çok değişik ve hareketli bir türü “fars”ın, yaratıcısı ve usta kalemi Georges Feydau’nun yazdığı SEVGİLİME GÖZ KULAK OL, Tiyatro Kedi’nin 2017-2018 sezonunun yeni oyunu..

 

2 perdelik bu çılgın komediyi sahneye Haldun DORMEN koyuyor. Yönetmen yardımcısı Damla CERCİSOĞLU.  İşveli Ameile’yi Aydan ŞENER, alımlı kontesi Deniz ARCAK, şaşkın ve çapkın Marcel’i Bülent ALKIŞ oynuyorlar. Onbir kişilik kadronun diğer kişilerini ise tiyatro dünyamızın kıdemli oyuncuları Ferdi AKARNUR, İsmail DÜVENCİ, Hakan ALTINER, Tayfun YILMAZ, Gökhan İÇÖZ, Sadi ÖZEN ile genç yetenekler Gazi ŞEKER, Efe YEŞİLAY, Baran ERDOĞAN, Kübra MADAK canlandırıyorlar.

 

Büyük klasik besteci, Jaques Offenbach’nın coşkulu Paris ezgileri ile süslenen oyunun dekor tasarımını Tülin PURAL, kostüm tasarımını Günnur ÇARAS,  ses ve Işık tasarımını Özgür Kaan PURAL yapıyorlar. Afiş Tasarımı Barış ÇANTAY tarafından yapılan oyunun, fotoğrafları Mehmet Baran ERDOĞAN imzası taşıyor.

3 MART 2017- TRUMP KÜLTÜR VE GÖSTERİ MERKEZİ

12 MART 2017- KADIKÖY HALK EĞİTİM MERKEZİ

Editör: TE Bilisim