Duru Tiyatro Ataşehir Gig’s Sahne’de birbirinden eğlenceli stand-up gösterileri peş peşe sahneleniyor, kahkahalar hiç kesilmiyor! 10 Aralık’ta başlayacak olan Gig’s Comedy Club, Mustafa Sağır, Standup Turkey, Devre Kaybı, Egemen Şimşek, Lafazans, Tunç Akkoç, Ferhat Aydın, Alpay Erdem ve Çok da Fifi’nin gösterileriyle eğlence dolu bir aralık ayı vaat ediyor.

Anadolu yakasının yeni eğlence merkezi, Duru Tiyatro Ataşehir Watergarden Performans Merkezi’nde yer alan Gig’s Sahne, komedi dünyasının en sevilen isimlerini Gig’s Comedy Club’da bir araya getiriyor.

Gig’s Comedy Club, yüksek sahne enerjisiyle dikkat çeken Mustafa Sağır’ın 10 Aralık Cuma akşamı 20.30’da gerçekleştireceği stand-up gösterisiyle başlayacak. Yabancı ve yerli komedyenlerden oluşan stand-up gösteri ekibi Standup Turkey, Dan Spinks, Leon Sandler, Steven Skilling, Taha Ercoşkun ve MC: Aslı Akbay’dan oluşan kadrosuyla 11 Aralık Cumartesi akşamı 20.00’de Gig’s Sahne’de izleyiciyle buluşacak. Devre Kaybı ekibi, “Bence Komik” adlı doğaçlama tiyatro gösterisini 12 Aralık Pazar günü 18.00’de sahneleyecek.

MSDT'den 'Babamın Şarkıları' CRR'de! MSDT'den 'Babamın Şarkıları' CRR'de!

Egemen Şimşek “Aykırı Düşünceler” adlı stand-up gösterisini 17 Aralık Cuma akşamı 20.00’de sahnelerken, Ankara’nın tecrübeli komedyenleri Rüya Aslangül, Ali Arıkan, Olga Çetin, Gökhan Öz ve İsmail Erdoğan’ın yepyeni bir soluk getirdikleri Lafazans ekibi 18 Aralık Cumartesi akşamı saat 21.00’de Gig’s Sahne’de olacak. Tunç Akkoç’un radyodan sahneye taşıdığı sohbeti 45’lik şarkılar, şiirler ve hikâyelerle tatlandırdığı “Duyguların Şifresi” adlı gösterisi 19 Aralık Pazar akşamı 19.00’da sahnelenecek.

Ferhat Aydın, 20 Aralık Pazartesi akşamı 20.00’de psikoloji-psikoterapi klişelerini konu alan psiko gösterisi “Bar Psikoloğu” ile; Alpay Erdem ise 22 Aralık Çarşamba akşamı 20.30’da stand-up gösterisiyle Gig’s Sahne’de izleyiciyle buluşacak. 24 Aralık Cuma akşamı 21.00’de ise sahneyi Aslı Akbay, Deniz Özturhan, Hande Yögen ve Meltem Parlak’tan oluşan, Adana’dan Berlin’e çıktıkları tüm sahnelerde coşku ve kahkahayla ağırlanan, Türkiye'nin ilk stand-up grubu Çok da Fifi alacak.

Duru Tiyatro Ataşehir Watergarden Performans Merkezi’nde gerçekleşecek gösterilerin biletleri gişenin yanı sıra biletix.com ve biletinial.com adreslerinden temin edilebilir. 

Editör: TE Bilisim