Çubuklu Silolar'da çocuklara atölyeler... Çubuklu Silolar'da çocuklara atölyeler...
İngiltere’deki en prestijli tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapan West End sahnelerinde seyircilerle buluşan ve büyük övgü alan oyunlar bu kez beyaz perdeye geliyor. Mary Shelley’nin ünlü romanı Frankenstein’ın Nick Dear tarafından tiyatroya uyarlanan ve Oscar ödüllü Danny Boyle tarafından yönetilen 2011 yapımı Frankenstein National Theatre Live’ın prodüksiyonu ve canlı çekimi ile yüz binlerce kişiye ulaşıyor. Sherlock, Doctor Strange gibi rollerde izlediğimiz Benedict Cumberbatch ile Elementary ve The Crown gibi dizilerden tanıdığımız Jonny Lee Miller; Doktor Frankenstein ve Frankenstein’ın yaratığını dönüşümlü olarak oynadıkları oyun ile İngiltere’deki Laurence Olivier Award ve London Evening Standard Theatre Award gibi En İyi Erkek Oyuncu dalında ortak ödüllere layık görüldü.

Tiyatro Başka Sinema’da gösterimlerinin planlanan bir sonraki oyunu ise 30 Mart’ta edebiyat dünyasının önemli isimlerinden Arthur Miller’ın yazdığı The Crucible’ın West End prodüksiyonu olacak.

Gösterimler İstanbul Kadıköy Sineması, Altunizade Capitol, Nişantaşı City’s AVM CineWam, Ümraniye Meydan AVM CineWam;  Ankara Büyülü Fener Kızılay, Büyülü Fener Bahçelievler; İzmir Karaca Sineması; Bursa Bld. Nilüfer Konak Kültürevi ve Mersin Cinens (Saya Park)’ta!

Editör: TE Bilisim