ENGEL TANIMAYAN ÇOCUKLARDAN 'DAVA FİLİSTİN' OYUNU!

Engel tanımayan çocuklar bu kez Filistin için sahneye çıkıyor...

2010 yılında kurulan ve Türkiye’de tek olma özelliğini taşıyan, Yön Sanat Atölyesi bünyesinde eğitim alan engelli ve suça sürüklenen çocuklar başarılarına bir yenisini ekleyerek bu kez Filistin için sahneye çıkıyor.

Önceki sezonlarda Mehmet Baydur’un ölümsüz eseri Kamyon, Muzaffer İzgü’nün Duvar ve Sınır isimli oyunlarını sahneleyerek izleyenlerinin karşısına çıkan atölye, bu sezon Seda Demirtaş’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini atölyenin kurucusu ve genel sanat yönetmeni Erdem Öksüz’ün yaptığı  “Dava Filistin” oyunu ile sahneye çıkacak.

Oyuncu kadrosunda Mustafa Türker, Nazım İriç ve Aytaç Işık yer aldığı oyunun galası, 22 Ocak 2019 günü saat 19:00'da Ankara MEB Şura Salonu'nda gerçekleştirilecek...

Kurulduğu günden bu yana sömürüden uzak, bağış almadan, ürettiklerini sahneleyerek, sahnede engellerini anlatmadan, devlet tiyatroları ve özel tiyatrolarda oynanan oyunları sahneleyerek ülke genelinde profesyonel sanat anlayışıyla farkındalık oluşturmak için çalışmalarına devam eden Yön Sanat Atölyesi, 5 farklı oyunla 319 gösterim yaparak 75.000 kişiye ulaştı.