Turkcell Profesyoneller Kulübü “CumaCandır” konserlerinin ilki James Blunt’la başlıyor
 
İngiliz Soul Rock sanatçısı James Blunt, “Moon Landing” albüm turnesi kapsamında  Turkcell Profesyoneller Kulübü’nün “CumaCandır” konserlerinin ilkinde sahne alıyor. Turkcell’li profesyoneller, 27 Şubat’ta Ülker Sports Arena’da Alchemy Project organizasyonu ile gerçekleşecek James Blunt konserinin biletlerine %30 indirimle sahip olabilecek.

Turkcell Profesyoneller Kulübü “CumaCandır” etkinlikleri kapsamında Alchemy Project organizasyonuyla başlattığı konserler zincirinin ilkinde James Blunt’ı konuk ediyor. Ülkemize ilk kez 2011 yılında gelen James Blunt “Moon Landing” albüm turnesi kapsamında tekrar Türk müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.
 
“You’re Beautiful” ve “Goodbye My Lover” şarkıları ile hafızalarımıza kazınan,  İngiliz, Soul Rock sanatçısı Blunt, 27 Şubat akşamı Ülker Sports Arena’da sahne alacak. Blunt’ın dördüncü ve son albümü Moon Landing’in ilk single’ı “Bonfire Heart” İngiliz müzik listelerine altıncı sıradan girmiş ve Almanya, İsviçre ve Avusturya’da haftalarca birinci sırada kalmıştı. Albüm Ekim 2014’te beş yeni parça ile Moon Landing Apollo Edition adıyla tekrar piyasaya sürülmüştü.

Profesyoneller Kulübü’ne %30 indirim fırsatı

James Blunt konseri için sınırlı sayıda bilet Turkcell Profesyoneller Kulübü üyelerine özel olarak %30 indirimle satışa sunuldu. Bunun için Turkcell Profesyoneller Kulübü üyesi telefon numarası ile tixbox.com.tr’ye üye olmak; daha sonra telefon numarası ve Tixbox şifresi ile giriş yaparak satın alma sayfasındaki indirimli biletler arasından kategori seçimi yapmak gerekiyor. İndirimden bireysel Profesyoneller Kulübü üyesi ya da kurumsal hat sahibi tüm Turkcell’liler yararlanabiliyor. 

#CumaCandır hakkında :

Turkcell Profesyoneller Kulübü, Cuma günleri beyaz yakalı çalışanların üzerinden haftanın yorgunluğunu alıyor. Kulüp üyeleri, Cuma günleri Cinemaximum’larda 1 bilet aldığında 2.sini hediye alıyor.  Sürpriz kampanyalarla Turkcell mağazaları ve turkcell.com.tr ve sevilen markalarda çarpıcı indirimler kazanıyor. Turkcell Profesyoneller Kulübü’nün sunduğu diğer fırsatlara profesyoneller.turkcell.com.tr adresinden ulaşmak mümkün.
 
James Blunt Hakkında:

1974 doğumlu İngiliz şarkıcı ve besteci James Blunt 2005 yılında yayınlanan ilk single’ı “You’re Beautiful” ile listelerde bir numara olmuş ve Back to Bedlam albümü ile 11 milyonluk satış rakamına ulaşmıştı. 2005 yılında MTV Europe Music Awards En İyi Yeni Sanatçı Ödülü alan Blunt’ın ayrıca iki Brit, iki World Music ve iki MTV Video Müzik ödülü ve beş Grammy adaylığı bulunuyor.
 
Alchemy Project Hakkında:

Ortadoğu’nun önde gelen