Azerbaycan Devlet Sanatçısı, piyanist İslam Manafov, “Çocuklar ve Gençlerle Müziğe Yolculuk” başlıklı etkinlikle, 26 Ekim Cumartesi günü, Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda! Manafov’un hem anlatıcı ve hem de piyanist olarak yer aldığı etkinlik 11.30’da başlayacak ve ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Çocuklarla ve Gençlerle Müziğe Yolculuk / 26 Ekim 2019 /11.30 / CRR Konser Salonu

“Çocuklar ve Gençlerle Müziğe Yolculuk”ta Manafov; klasik müziği, gelişimini, bestecileri ve bestecilerin hayatlarıyla ilgili eğlenceli hikâyeleri teatral bir anlatımla, dönemin kostüm ve aksesuarlarından faydalanarak anlatacak.

Manafov’un senaryosunu da yazdığı müzikal etkinlikte izleyenler; Mozart, Beethoven, Chopin, Paganini ve Türk Beşleri ile tanışacak.

Etkinlikte ayrıca, Cumhuriyet Bayramı haftası sebebiyle; Cumhuriyet’in kazanımları, Cumhuriyet sonrası müziği hakkında da anlatım gerçekleşecek.

Anne Babalar İçin Geçmişten Bugüne Tavsiyeler

İslam Manafov, 26 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek etkinlikte anne babaları da aralarında görmek istediklerini söyleyerek onlara şu mesajı gönderiyor: “Kuşkusuz tarih öğreticidir ve iyi okursak dersler çıkarabiliriz. Bizim sahnede anlatacağımız hikâyelerden anne babalarda kendilerine dair ipuçları yakalayacaktır.”

“Çocuklar ve Gençlerle Müziğe Yolculuk” başlıklı etkinlik, 26 Ekim Cumartesi, saat 11.30’da CRR Konser Salonu’nda ücretsiz olarak gerçekleşecek.