'Cibali Karakolu'nun 42 yıl aradan sonra ilk temsili, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde sanatçı, akademisyen, basın mensubu ve bürokrat pek çok davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Nuits de noces (Bir Düğün Gecesi) adlı bir Fransız bulvar komedisinden Refik Kordağ ile Muammer Karaca tarafından uyarlanarak ilk kez 1955 yılında Karaca Tiyatrosu'nda  sahnelenen ve o tarihten başlayarak 1972 yılına kadar pek çok temsil veren Cibali Karakolu son temsilinden 42 yıl sonra Şehir Tiyatroları Sahnelerinde tekrar seyirci karşısına çıktı.



Sanata  ve sanatçıya karşı duyarlılığı bilinen İşadamı Yılmaz Ulusoy Cibali Karakolu’nun 42 yıl sonra yapılan galasında yerini aldı… Ayrıca geceye katılan  Gencay Gürün, Nevra Serezli, Seyyal Taner, Berke Hürcan, Şebnem Özinal, Zeynep Kasımlıoğlu gibi pek çok ismin oyun sonunda oyuncuları ayakta alkışladılar.


Yılmaz ulusoy, oyun öncesinde Gencay Gürün ve Nevra Serezli ile bol bol sohbet etti.. Oyun sonrasında ise yakın dostu İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu’nu kutladı...

Editör: TE Bilisim