Tiyatro oyunu? Çok severiz. Müzikal? Bayılırız. Konser? Asla kaçırmayız. Gece bir kulübe gidip eğlenmek? Neden olmasın. Peki, bunların hepsini bir yerde toplasak ve sunsak? Şahane olur. O zaman buna kabare diyebiliriz. Kabare kültürünün tüm gereklerini yerine getirmek üzere sahnedeki yerimizi aldık ve seyircilerimizi bekliyoruz. Biraderler Yapım’ın kurucusu, oyuncu, yapımcı ve yönetmen Arda Aydın’ın yazıp yönettiği ve rol aldığı Biraderler Cabaret, yüksek temposu ve unutulmaz şarkılara yaptığı coverlarıyla yeni yılın ilk günlerinde izleyicisini selamlıyor. Dördüncü sezonuna giren ve izleyicisine unutulmaz anlar yaşatanbu müthiş neşeli kabare, 14- 15 Ağustos’ta İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda seyircisiyle buluşuyor.

21 ŞARKILIK MUHTEŞEM REPERTUVAR

Biraderler Cabaret, bir müzikli oyun yapmak için kolları sıvayan üç yapımcının hikayesini anlatıyor. Ancak sahnede birçok şey oyunun metni dışında, doğaçlama gelişiyor. Her dakikası izleyicisini şaşırtan sürprizlerle dolu Biraderler Cabaret’de Arda Aydın, Mert Yavuzcan ve Anıl Altınöz rol alıyor. Üç yetenekli oyuncu iki buçuk saatlik gösteri boyunca Pink Floyd’dan Beatles’a, Michael Jackson’dan Daft Punk’a, 90’lı yılların unutulmaz Türkçe hitlerinden hafızalara kazınan film müziklerine kadar toplamda 21 şarkıyı yepyeni versiyonlarıyla seslendiriyorlar. Kendilerine has koreografilerle de bu gösteriyi zenginleştiriyorlar. Biraderler Cabaret’nin müzik düzenlemeleri ise başarılı müzisyen Orçun Tekelioğlu’na ait.


“Biraderler Cabaret, bünyesindeki tüm sanatçıların kendi yetenek ve becerilerinden meydana gelmiş, gelenekleri de içinde barındıran, geleceğe bir söz bırakmaya çalışan, kültürü değiştirmek üzere hareket almış bir müzikli oyun, oyunlu müzik.”

 

Künye:

Yazan / Yöneten:
 Arda Aydın
Oyuncular: Arda Aydın, Mert Yavuzcan, Anıl Altınöz
Orkestra Şefı / Piyano: Orçun Tekelioğlu
Elektrik Bass: Şafak Kocadağ
Davul / Perküsyon: Bilal Nazlıgül
Saksafon: Doruk Bora
Orkestra Düzenleme: Orçun Tekelioğlu
Koreograf: Yasemin Gezgin Yavuzcan
Sahne Tasarımı: Cihan Aşar
Kostüm Tasarımı: Onur Uğurlu

 

Biletler Biletix’te!

Editör: TE Bilisim