Dünyanın önde gelen antika evlerinin, sanat galerilerinin ve en prestijli markalarının katılımıyla gerçekleşen Biennale des Antiquaires, binlerce seçkin sanat eserini, koleksiyonerlerin ve sanatseverlerin beğenisine sunuyor.  Bu yıl 27.’si gerçekleşecek olan Bienal, Paris’in en ihtişamlı yapılarından biri olan Grand Palais’de 11- 21 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek.


Grand Palais’de düzenlenen Bienal, uluslararası üne sahip profesyonellerin tanıttığı geniş bir özel ürün yelpazesi sunuyor.  Didier Aaron’dan, Alain Marcelpoil’e; Cartier, Piaget and Harry Winston’dan, Kraemer & Cie, Adam Williams Fine Art, Steinetz’a, Louis Vuitton ve Dior’dan, Kervorkian, Marlborough Gallery’e kadar birçok efsanevi marka ve sanat evi 27. Antika Bienali’nde buluşacak. Son olarak Galérie Vauclaire ve Galérie Chenel’in sergiye kattıkları değerli eserlerin de büyük ilgi görmesi bekleniyor.

 

Etkinliğin altında dünyaca ünlü küratör ve dekoratör Jacques Grange’ın imzası yer alıyor. Jacques Grange, New York’ta Palomo Picasso'nun mücevher mağazasını dekore etmesiyle ün kazanmış ve bugüne kadar Isabelle Adjani, Monako Prensesi Caroline, Alain DucasseFrançois PinaultRobert AgostinelliValentinoKarl Lagerfeld,  Yves Saint Laurent ve Pierre Berge gibi isimler için çalışmıştır. Fransız aristokrasisinin yansıttığı antika eserleri, modernizm ile füzyonlayarak tarzını yaratan Jacques Grange, eşsiz bir yaratım sergiliyor.

 

Türkiye’de tasarladığı seyahat programlarıyla sanat profesyonelleri ve sanatseverleri karşı karşıya getirerek, ilişkilerin gelişmesine yardımcı olmak, ortaya çıkan sinerji ve etkileşimle güçlü bir bağın kurulmasını amaçlayan Art Travel Biennale des Antiquaires için de sanat meraklılarına bir çok fırsat sunuyor.

Tarihler:  11 Eylül 2014 - 21 Eylül 2014

Yer:     Grand Palais, Winston Churchill Bulvarı, Paris 8. Bölge 

Editör: TE Bilisim