Aşk nedir? Gerçekten aşık mıyız? Aşk olmadan nasıl bir hayat sürdürürüz? 

Sorularının cevabını traji komik bir şekilde gözler önüne süren oyunun galasına, başta Türk sinemasının efsane oyuncusu Engin Çağlar olmak üzere Banu Zorlu,Abidin Yerebakan, Açelya Elmas,Erkam Aydar, Arzu Yanardağ,Ayaz Ayazoğlu, Başak Sayan,Bilger Güneş,Samanta Mendes,Tayfun Sav, Ali Çakalgöz, Tevfik Yapıcı, Parla Şenol, Ruhi Anılan, Atilla Alpar, Ortans Kıvanç, Osman Büyükercan, Nermin Kurtuluş, , Cenk Acarlar, Tuğçe Kurşunoğlu, Ceyda Tepeliler, Selçuk Yapar, Duygu Erdoğan, Burak Öksüzoğlu, Harun Deliktaş, Cem Şahin gibi tiyatro, sinema, iş, sanat ve cemiyet hayatından bir çok seçkin konuk katıldı. Katılımcılar tarafından keyifle izlenen oyun büyük beğeni toplayarak izleyicilerden tam not aldı.



Tiyatroyu sevdirmek ve amatör oyunculara destek olmak amacıyla çalışma arkadaşlarına da roller veren, karakterlerini halktan birer parça olarak seçen Özer, bu anlamda çalışma arkadaşlarının da kolaylıkla oynayabilecekleri roller ortaya çıkardı. Ücretsiz sahnelediği oyunun çıkışında izleyenlerin açıklamaları ‘’Yeniden sahnelendiğinde kaçırılmaması ve mutlaka izlenmesi gereken bir oyun’’ olarak yorumlandı.



Tiyatro çıkışında ise Hasan Özer ; "Aşk" oyunumuzun ikinci gösterimi için şu anda görüşmeler devam ediyor muhtemelen BKM ve Zorlu' da gösterime sunacağız, sıradaki projem ise "Tutkular adındaki oyunum, senaryo çalışmalarım bitti şu an diyaloglara başladım. Ayrıca film senaryosu üzerine de bir çalışmam var, o devam ediyor. 'Tutkular' adlı oyunumu da 'Aşk' ile beraber paralel olarak sahneye koyacağım. Sahnelediğimiz bu oyunun tiyatro sevgisi olan herkese ışık tutması ve cesaret vermesi açısından çok önemli olduğunu düşünüyor, tüm katılımcılara değerli görüş ve yorumlarını bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum'' dedi.
Editör: TE Bilisim