“Allah (cc) onları kendi izniyle karanlıklardan nura çıkarır.” -MAİDE 16

 

Hepimizin hayatı arayış içinde geçiyor. Kimimiz mutluluğu, huzuru, bazılarımız başarıyı, çoğumuz bereketi, bir kısmımız ise aşkı arıyor. Bulduğumuz, bulduğumuzu sandığımız, kavuştuk derken kaybettiğimiz şeylerle dolu olan bu yaşamda her birimiz başka üzüntüler yaşıyor, farklı sınavlar veriyoruz. Peki, bizleri üzen bu olayları kolayca nasıl aşabileceğimizin “sır”larını öğrenmek ister misiniz?

Hülya Gözaçan yeni kitabı Sır Sahibine Verilir ile insan hayatının başlı başına bir mucize olduğunu okurlarına hatırlatıyor ve etrafımızda her gün gerçekleşen binlerce mucizeyi fark edebilmemiz için yapmamız gerekenleri bulmamız için yol gösteriyor.

“İşte bu eserde nefsin kölesi olmaktan çıkıp nefsini kölen yapabilecek çok önemli sırlar elde edeceksin. Ve bu sırlar sana bir olduğumuzu kanıtlayacaktır. Kendini her türlü zor durumdan kurtaracak güçleri içinde, zihninde ve ruhunda bulabileceksin. Kendini daha iyi tanıyacak, kendini tanıdıkça ilimde ilerleyerek Rabb’ini anlayacak ve O’na âşık olacaksın.”

Hülya Gözaçan’ın yazdığı Sır Sahibine Verilir Destek Yayınları’ndan çıktı.

 

Arka Kapak Yazısı:

 

MUCİZEYİ İÇİNDE ARA ÇÜNKÜ MUCİZE SENSİN

 

İlim ve hikmet, müminin kaybolmuş malıdır, onu nerede bulursa hemen alsın.”

Lezzet Göçünün İzinde… Aile Mirası Reçeteler Lezzet Göçünün İzinde… Aile Mirası Reçeteler

– Hz. Muhammed (sav)

 

Değerli okuyucum işte bu eser Rabb’inin sırlarına ulaşacak yolu bulman için, “Bizlere seni buldur Rabbim!” demem üzerine Ya Kuddüs, Ya Melik, Ya Alim olan Allah (cc) ilhamıyla yazıldı.

Dünyaya geliş amacından başlayarak, kulluğunun ölçülmesinin işareti olan dünya imtihanlarını kolaylıkla çözebilmen için Zül Celali Vel İkram olan Rabb’imizden ilhamla yazıldı. O senin acılarını, korkularını, kaygılarını, hüzünlerini, hastalıklarını, tüm sorunlarını biliyor, çünkü O, Ya Habir’dir, herkesin kalbinden geçeni bilir. Bize şimdi izin ver, tüm hüzünlerinin giderilmesine bu eserle vesile olalım. Rabb’in Kerim sıfatına, “Zül Celali Vel İkram” olduğuna bizlerle şahit ol. Bugünden sonra söz veriyorum kimse seni üzemeyecektir. Çünkü: “Allah (cc) bize yeter. O ne güzel Vekil’dir.”

 

Yazar Hakkında:

28 Nisan 1979 Almanya’da doğdu. İlkokuldan üniversiteye kadar öğrenimini, İzmir’de tamamladı. Bursa Uludağ ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerini bitirdi. 1997 yılında ailesi ile birçok dünya markasına üretim ve Avrupa’ya ihracat yapan “FG Tekstil” firmasını kurdu. 2005 yılında çıkardıkları “Fuga Jeans” isimli marka ile “Turkualit”e devlet desteklerinden yararlanmaya hak kazandılar. 300 kişilik personel ile Avrupa ve Rusya pazarında hem toptan hem de zincir mağazalar ile “Fuga Jeans” isimli markayı tutundurmayı başardılar. Rusya’da 3 yıl yaşadı. 2009 yılında şirketinden ayrılıp üniversite yıllarında yüreğinde olan eğitmenlik idealini gerçekleştirmek için 6 yıl boyunca özel sektördeki çeşitli şirketlerde yöneticilik yaptı. Bu arada Türk firmalarının eğitim ihtiyaçları ve marka yönetim eksiklerini tespit etti. Bunun için Yeditepe Üniversitesi Profesyonel Eğitim ve Öğrenci Koçluğu, Yaşam Koçluğu ve NLP gibi Uluslararası geçerlilikteki sertifika programlarına katıldı ve başarıyla bitirdi. Özel şirketlerde ve bireysel talepler doğrultusunda “Kişisel Gelişim” seminerleri, kurslar, bireylere Meditasyon (Derin Düşünme) ile Bedensel ve Ruhsal arınma seansları vermeye başladı. Özellikle öfke kontrolü, stresle başa çıkma, depresyon ile mücadele, etkili iletişim, kariyer koçluğu, ilişki koçluğu, bilinçli aile eğitimleri ve Bioenerji terapileri ile birçok insanın hayallerini gerçekleştirmesinde yol gösterdi. Yıllarca tasavvuf ve kuantum metotları ile kendini geliştirip bedensel ve ruhsal arınmayı sağlayacak kişisel gelişim kitapları yazmaya başladı. Danışanlarının memnuniyeti ve talebiyle Hülya Gözaçan Akademiyi kurdu. Binlerce okuyucu, yüzlerce memnun danışan referansı ile en çok talep edilen “Enerjisel Dönüşüm Liderliği “, “Bioenerji Uzmanlığı Eğitimi” ,” Yaşam Koçu” sertifika programları ile eğitim vermeye devam ediyor.

Eser Adı: Sır Sahibine Verilir

Eser Alt Başlığı: Allah (cc) onları kendi izniyle karanlıklardan nura çıkarır. MAİDE 16

Yazar Adı: Hülya Gözaçan

Yayınevi: Destek Yayınları

Türü: Tasavvuf

Sayfa Sayısı: 240 
Editör: TE Bilisim