“Onlar, pusuda uyumanızı bekliyor!!!”

KARABASAN

“ÖTEKİLER” serisinin, merakla beklenen 3. romanı raflarda…

 

İlk’lerin öncüsü Şafak GÜÇLÜ’ den Farklı kültürlerde değişik adlarla kendisine yer bulan ve Anadolu korku efsanelerinin günümüze de uzanan söylencesi olan KARABASAN, Türkiye’nin korku markası yazar Şafak GÜÇLÜ ile yeniden korku dünyamıza giriyor.

2004 Yılında Türkiye’nin ilk İslamî-Anadolu Korku filmi “BÜYÜ” ile Türk Sinemasını, cin temalı korku filmleri ile tanıştıran ve Türkiye’de yerli korku sinema akımını başlatansenarist-yazar Şafak GÜÇLÜ’ bu Seferde korkunun sınırlarını zorlayan ve merakla beklenen yeni romanı “KARABASAN”, 12 Ekim’de raflardaki yerini aldı!..

“Siccîn” Amel Defteri ve “Lohusa” Ümmü Sübyan isimli kitapları ile Türk Edebiyatına yeni bir tür kazandıran veİslamî-Korku alanında Türkiye’de bir ilke imza atan yazar Şafak GÜÇLÜ, serinin 3.kitabı KARABASAN ile korkutmaya devam ediyor.

Türkiye’de YerliKorku-Gerilim türündeki romanların öncülüğünü yapan GÜÇLÜ;ilk ve tek Anadolu Korku Romanı olan, “ÖTEKİLER”serisinin ilk kitabı,“LOHUSA”ÜmmüSübyan’ı Haziran 2014’te, serinin 2. kitabı olan “SİCCÎN” Amel Defteri’nide Ocak 2015’de yayımlayarak okurlarla buluşmuştu.

Korku-Gerilim türünde, her iki romanı da çok satanlarda ilk 3’e girerek Stephen KING, TessGerritsen ve Dan Brown gibi dünya devi diğer korku gerilim yazarlarıyla yarışan Tek Türk Korku yazarı Şafak GÜÇLÜ serinin 3. romanı olan KARABASAN ile de oldukça iddialı olduğunu gösteriyor.

Anadolu efsaneleri ve söylencelerinden yola çıkarak kurguladığı romanlarında, cin temasını oldukça etkili ve sinemasal bir dil ile işleyen Şafak GÜÇLÜ; yalın, akıcı ve okurken zihninizde izleyebildiğiniz bir yazım dili ile okuyucularını korkunun ve hayal gücünün derinliklerine çekiyor. Türkiye’nin Stephen KING’i olarak anılan Şafak GÜÇLÜ; “KARABASAN” ile hem kendisinin hem de Anadolu-Korku romanlarının üçüncüsüne imza atıyor.

Halen sektörde ilk ve tek olan yazar, korku severlerden tam not alarak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Editör: TE Bilisim