Çocuklar İçin Tiyatro Oyunları atölyesi... Çocuklar İçin Tiyatro Oyunları atölyesi...
Küsurat Yayınları öykü kitaplığının yeni üyesi Birdenbire, raflarda yerini aldı! Mutlu sona ulaşmak kolay olmasa da yolda olmayı sevenler için birbirinden lezzetli öykülerin buluştuğu Birdenbire, okurlarını bekliyor. 

Hayal kurmaktan ve mutlu sonlara inanmaktan vazgeçmeyenlere anlatacak hikâyelerimiz var! Önümüzdeki kapıları bir bir aralayacağız; dostluğuyla sizi büyüleyecek bir atın sırtında dörtnala koşacak, doksanlarda çocuk olmanın neşesini hatırlayacak, sevgiliye kavuşmanın arzusuyla hayatımıza eşsiz renkler katacağız. Yastığa başımızı koyduğumuzda gelecek günlere dair kurduğumuz düşler olmasa doğacak olan güne uyanmak ne denli zorlaşırdı... Birdenbire'de hayallerini yastığın altına yerleştirmeden uyku tutmayanlarla tanışacağız. Uzanıp dokunabileceğimiz kadar gerçek fakat bir o kadar hayalperest insanların yaşamlarına tanık olmaya hazır mısınız?

“Mevsimlerin değişimini görmeden, güneşin gözkapaklarından sızmasına izin vermeden, ellerinin nasırlarına toprak dolmadan yaşamak... Çatlamış topuklarınla yeşil bir bahçede yürümeden ömrü tüketmek… Bir göçmen kuşun gelişini beklemeden, bir dağın kalbinden çıkan pınarın suyundan içmeden, kınalı kuzunun anasının memesinden emişini görmeden yaşamak… Daha iyi yaşamak bu muydu?”
 
Hilal SelviBirdenbire ile sizleri kendinizi cızırtılı radyonun eşliğinde az demli paşa çayı içtiğiniz eski günlere, uzunca ve çetin bir yolun sonunda eve varmış gibi hissedeceğiniz, aslında çok tanıdık olduğunuz bir yolculuğa davet ediyor. Çünkü Birdenbire; geçmişe özlem duyanların, doğduğu yeri yazgısı sayanların, bir karıncayı incitmenin vicdanını yıllarca sinesinde taşıyanların, masumiyetini kaybetmek istemeyenlerin, sevdikleri tarafından görülmeden aynada kendi aksini göremeyenlerin hikâyesi.

Kitabı incelemek için tıklayınız. 
Editör: TE Bilisim