Türkiye Yayıncılar Birliği’nin kitaba ve yayıncılığa odaklanan online programı “Hayatımız Kitap”, 4 Mart Perşembe akşamı 21.00’de canlı yayınlanacak özel bölümüyle izleyicilerine veda edecek. Programı dönüşümlü olarak yöneten Metin Celal ve Sibel Oral’ın bu defa kendi yayıncılık ve edebiyat geçmişlerini, tecrübelerini konuşacakları bölümde, geçtiğimiz hafta sona eren “Hayatımız Kitap”ın değerlendirmesi de yapılacak. Yayın saatinde Türkiye Yayıncılar Birliği’nin YouTube kanalından canlı olarak izlenebilen “Hayatımız Kitap”ın önceki bölümlerine de YouTube’dan ulaşılabiliyor.

Yayıncı ve yazar Metin Celal ile gazeteci ve yazar Sibel Oral, “Hayatımız Kitap” programını dönüşümlü olarak yönettikleri program, yayıncılık sektörünün paydaşlarını bir platform üzerinde bir araya getirerek sektörde çalışanları, sektörle ilgili kişileri, öğrencileri ve Türkiye Yayıncılar Birliği üyelerini bilgilendirmek; ufuk açıcı sohbetlerle geleceğe dair öngörüleri, sorunları, yeni fikirleri masaya yatırmak; topluma yayıncılığı anlatmak; okumanın önemi ve gerekliliği konusunda bilinç kazandırmak ve yayıncılık sektörüne itibar kazandırmak hedefiyle hayata geçirildi.

YEŞİLÇAM’DA ÖTEKİ OLMAK... YEŞİLÇAM’DA ÖTEKİ OLMAK...

Uzun yıllardır yayıncılık dünyasına değerli katkılar sunmuş yayıncı ve yazar Metin Celal, online “Hayatımız Kitap” programında iki haftada bir perşembe günleri yayıncılar, genel yayın yönetmenleri ve editörlerle sohbet etti. Metin Celal ve konukları programda, yayıncılık sektöründeki gelişmeler, sorunlar, çözüm yolları, yayın politikaları ve okuma kültürü konularına yoğunlaştı. Deneyimli gazeteci ve yazar Sibel Oral ise iki haftada bir perşembe günleri yazarlarla sohbet ederek “Hayatımız Kitap”ta seyircilere, yazma deneyimleri, yeni kitapları ve Türkiye’de okur eğilimleri ve okuma kültürü konularında yoğunlaşan bir program içeriği sundu.

 

Hayatımız Kitap”ın tüm bölümleri, Türkiye Yayıncılar Birliği’nin YouTube’daki listeden izlenebiliyor.

  
Editör: TE Bilisim