Günümüzde her şey gibi ilişki dinamikleri de değişti. Kadın ve erkek rollerindeki yeni yaklaşımlar beraberinde yeni bir ilişki modeli oluşturma zorunluluğunu da getirdi. Mars ve Venüs’ün Ötesinde işte tam da böyle bir zorunluluğun ürünü… John Gray bu kitapta tecrübelerini modern çiftlerin değişen ihtiyaçlarını analiz etmek ve günümüz ilişkilerinin gereksinimlerini en doğru şekilde aktarmak için kullanıyor.

 

Sevdiğiniz kişiyle birlikte daimi mutluluğa erişmek için izlemeniz gereken yol bu kitapta!

 

Dünyanın bir numaralı ilişki uzmanı John Gray’in yazdığı, Öykü Toros Irvana’nın dilimize çevirdiği Mars ve Venüs’ün Ötesinde Destek Yayınları’ndan çıktı.

 

 

Arka Kapak Yazısı:

 

21. YÜZYIL İLİŞKİLERİ İÇİN DEĞİŞEN CİNSİYET ROLLERİNE DAİR UFKUNUZU GENİŞLETECEK BİR YAKLAŞIM

 

Tüm zamanların en meşhur ve güvenilen ilişki kitabının yazarı, günümüz kuşağı için güncel bir rehberle karşınızda!

Erkekler Mars’tan Kadınlar Venüs’ten, yirmi yıl önce aşk ve ilişkilere bakış açımızı kökten değiştirmişti. John Gray’in kitabı, çok sayıda okurun kendini geliştirmesini ve hatta ilişkisini kurtarmasını sağladı. Ancak tıpkı toplum gibi, ilişkiler de değişiyor. Artık, Mars ve Venüs’ün ötesine geçmenin, modern çiftler için yeni bir ilişki modelini benimsemenin zamanı geldi.

Önceki kuşaklar, o dönemlerin kalıplaşmış cinsiyet rollerine dayanan “rol eşli” ilişkilerin arayışındayken, günümüz çiftleriyse artık yeni bir tür ilişki arayışı içinde: “Ruh eşli” ilişki. Duygusal açıdan daha tatmin edici olan bu tür ilişkiler, eşlerimizin kişisel ihtiyaçlarını daha iyi anlamamızı gerektiriyor. Gray, MARS VE VENÜS’ÜN ÖTESİNDE kitabında, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki bağı nasıl kuvvetlendireceğinizi ve sevgi içinde nasıl büyüyüp gelişebileceğinizi öğretiyor; böylece hem siz hem de sevdiğiniz kişi, birbirinizin ihtiyaçlarını mümkün olan en iyi şekilde nasıl karşılayabileceğinizi öğreneceksiniz ve bu da kalıcı mutluluğa ve doyurucu bir ilişkiye kavuşmanızı sağlayacak.

Geçmişe tanıklık, günümüzden pek çok iz... Geçmişe tanıklık, günümüzden pek çok iz...

 

 

Yazar Hakkında:

 

John Gray, dünyadaki bir numaralı ilişki uzmanıdır. Tüm zamanların en çok satan ilişki kitabı olan ve çığır açan Erkekler Mars’tan Kadınlar Venüs’ten kitabının yazarıdır. İlişkiler ve sağlıkla ilgili pek çok kitabı, 150 ülkede, 45 farklı dilde basılmış, 50 milyonun üzerinde satış rakamına ulaşmıştır. John Gray, kırk yıldır milyonlarca insana ilişkilerini, iletişimlerini ve sağlıklarını iyileştirmeleri konusunda yardımcı olmuştur. Tavsiyelerine kendisi de uyan yazar, otuz bir yıldır mutlu bir evlilik sürdürmektedir.

John Gray, erkekler ve kadınların hem kişisel hem de mesleki ilişkilerinde, birbirlerinin farklılıklarını daha iyi anlamalarına ve saygı göstermelerine yardımcı olmak amacıyla, tüm dünyada düzenli olarak seminerler ve konferanslar vermektedir. Yaklaşımıyla, belirli iletişim tekniklerini, sağlıklı ve mutlu olma ve ömür boyu sürecek aşkı elde etme konusunda beyin ve beden kimyasını yaratan sağlıklı beslenme seçenekleriyle bir araya getirmektedir. Çok sayıda kitabı, blogları ve MarsVenus.com internet sitesindeki ücretsiz seminerleri aracılığıyla, hayatın her aşamasındaki ilişkileri geliştirecek bilgiler sunmaktadır. Aynı zamanda sağlık ve optimal beyin fonksiyonu destekleyicisi olarak, insanların depresyon, anksiyete ve stresin üstesinden gelerek, enerji ve cinsel istek artışı, hormonal denge ve daha kaliteli bir uyku elde etmesine yönelik doğal çözümler sunmaktadır.

The Oprah Winfrey Show, The Dr. Oz Show, The Today Show, CBS This Morning, Good Morning America, The Early Show, The View başta olmak üzere, pek çok programa konuk olmuştur. Time, Forbes, USA Today ve People dergileriyle basında yer almıştır.

John Gray, eşi Bonnie’yle birlikte Kuzey Kaliforniya’da yaşamaktadır. Üç kızları ve dört torunları vardır.

  
Editör: TE Bilisim