2010 yılından bu yana ‘İşaretlediğin şıklar yerine hayal gücün yarışsın!’ sloganıyla yola çıkan ve gençleri sinema ile buluşturan KısaKes Lisevizyon’un bu yıl jüri koltuğunda yönetmen Ali Taner Baltacı, oyuncu Birce Akalay ve Furkan Andıç, gazeteci-sunucu Aslı Öymen ve Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Bölümü Dekan Yardımcısı Tolga Hepdinçler yer alıyor.

Türkiye’de lise okuyan tüm öğrencilerin 10 dakikalık kısa filmleri ile katılabildikleri Lisevizyon kazananları Bahçeşehir Üniversitesi’nden lisans eğitimi bursu hakkı kazanıyor.

10 Şubat 2017 tarhine kadar www.kisakes.org adresinden başvuruları kabul edecek olan KısaKes Lisevizyon, 4 Mart günü jüri üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek ödül töreni Adana yurt yangınında hayatını kaybeden öğrencilere adanacak.

Geçtiğimiz yıllarda jüri kadrosunda Selçuk Yöntem, Zerrin Tekindor, Yüksel Aksu, Beren Saat, Onur Ünlü, Demet Evgar, Mustafa Altıoklar, Gonca Vuslateri, Sarp Levendoğlu, Mehmet Turgut, Özge Özpirinçci, Ahmet Mümtaz Taylan gibi değerli isimlerin yer aldığı festivale 2000’i aşkın kısa film katıldı.

Editör: TE Bilisim