2010 yılından bu yana gençlerin işaretledikleri şıklar yerine hayal güçlerini yarıştıran KısaKes Film Yarışması başladı. Bahçeşehir Üniversitesi çatısı altında gerçekleştirilecek olan 4. KısaKes Lisevizyon'un jüri koltuğunda bu yıl Onur ÜNLÜ, Zeynep Tül AKBAL, Ahmet Mümtaz TAYLAN, Gonca VUSLATERİ, Sarp LEVENDOĞLU ve Berrak TÜZÜNATAÇ yer alıyor.

Geçmiş senelerde olduğu gibi bu sene de kendine has konseptiyle ön plana çıkan yarışma 15 Haziran 2014 tarihine kadar hayallerini gerçekleştirmek isteyen tüm liseli gençlere açık.

12 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan ödül töreninde KısaKes, en iyi kısa film yönetmenlerini yurtdışı eğitimi ve birbirinden değerli teknik ekipmanlarla ödüllendiriyor.

KISAKES'İN AMACI

KISAKES gençlerin dünyasını, sorunlarını, itirazlarını, sevinçlerini, hüzünlerini, hayallerini, umutlarını, gelecek kaygı ya da planlarını sosyal medya üzerinden ve sinema sanatının bağlayıcılığı çerçevesinde paylaşacakları bir iletişim projesi olmayı amaçlamaktadır.

Bu amacını gençlere kendilerini ifade edebilecekleri bir ortam hazırlayarak, Türkiye’nin farklı bölgelerinin farklı sosyal ortamlarının gençlerinin birbirleriyle kaynaşmaları çerçevesinde sağlamayı hedeflemektedir. KISAKES, gençlerin işaretledikleri şıklarla değil, düşünce ve yaratıcılıkları ile yarıştırılmalarına 2010 yılından bu yana imkan verme çalışmasını devam ettirmektedir.

Ayrıntılı Bilgi: www.kisakes.org

İletişim: [email protected]

Editör: TE Bilisim