RENFIELD



Renfield, Bram Stoker'ın klasikleşen eserinde Dracula'nın yardımcısı olarak bilinen Renfield'ın hayatına odaklanıyor. Yıllar boyunca eziyet gören Dracula’nın yardımcısı Renfield, efendisinin her emrinin yerine getirmek zorunda kalır. Yüzyıllar süren esaret hayatından sonra Renfield şimdi yeni bir hayatın kapılarını aralama fırsatı yakalar. Karanlıklar Prensi’nin gölgesinin dışında bir hayat olup olmadığını görmek için hazır olan Renfield, öncelikle bu karşılıklı bağımlılık halinden kurtulmanın yolunu bulmak zorundadır.

Yönetmen Chris McKay

Senarist Ryan Ridley

Oyuncular: Nicholas Hoult, Nicolas Cage, Awkwafina

https://youtu.be/J9P2lio4CEQ

 

HADİ HAYIRLISI: ISTAKOZ’UN HARİTASI



Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası, bir mafya liderine ait define haritasının eline geçmesiyle kendisini büyük bir maceranın içinde bulan bir hocanın hikayesini konu ediyor. Istakoz Necmi, azılı bir mafyanın lideridir. Ona ait olan önemli bir define haritası, kendisi gibi azılı bir başka mafya lideri olan Yengeç Nuri'nin eline geçtiğinde Necmi, haritayı geri almak için harekete geçer. Bu sırada Yengeç Nuri, bir muska yapması için evine bir hoca çağırır. Tam da bu sırada Istakoz da haritayı geri almak için Yengeç Nuri'nin evine bir baskın düzenler. Yengeç, baskın sırasında haritayı saklaması için hocaya verir. Çatışmadan sağ kurtulan hoca, elindeki haritayla kendisini büyük bir maceranın içinde bulur.

Yönetmen Şiar Zaim

Senarist Davut Bekri, Cengiz Küçükayvaz

Oyuncular: Cengiz Küçükayvaz, Hakan Bilgin, Davut Bekri

https://youtu.be/5I0lFSrVMwE

 

HAVA MUHALEFETİ



Hava Muhalefeti, bir hafta sonu kaçamağı yapmak için bindikleri uçakta kendilerini beklenmedik olayların içinde bulan Cemil ve Gözde'nin hikayesini konu ediyor. Milletvekili adayı olan Cemil Yıldırım, sevgilisi Gözde ile güzel bir hafta sonu kaçamağı planlar. Ancak küçük bir kaçamak olarak düşündükleri tatilleri, Bodrum uçağındaki yerlerini almalarıyla eğlenceli bir yolculuğa dönüşür. Hem Cemil ve Gözde, hem de uçaktaki diğer yolcular, kendilerini bekleyen sürprizden habersisz kahkaha dolu bir yolculuğa başlar.

Yönetmen Murat Kepez

Haftanın filmlerinde farklı seçenekler... Haftanın filmlerinde farklı seçenekler...

Senarist Eray Akyamaner, Uğur Güvercin

Oyuncular: Doğa Rutkay, Ali Sunal, Ege Kökenli

https://youtu.be/TCshmvy_TM8

 

SÜPER MARİO KARDEŞLER FİLMİ



Süper Mario Kardeşler Filmi, Brooklynli iki musluk tamircisi olan Luigi ve Mario Kardeşlerin maceraları konu ediliyor. Brooklyn’li tesisatçılar Mario ve erkek kardeşi Luigi’nin hayatı, bir ana su borusunu tamir ederken başlarına gelenlerle bambaşka bir hal alır. Su borusunu tamir etmek için yeraltında çalışan kardeşler, gizemli bir borudan aktarılarak kendilerini sihirli bir dünyanın içinde bulurlar. Ancak kardeşler farklı yerlere savrulunca Mario, kardeşi Luigi’yi bulmak için zorlu bir maceraya atılır.

Yönetmen Aaron Horvath, Michael Jelenic

Senarist Matthew Fogel

Oyuncular: Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Charlie Day

https://youtu.be/UM03JGnBL2A

 

ELA İLE HİLMİ VE ALİ



Ela ile Hilmi ve Ali, kendilerini gün geçtikçe tekinsizleşen bir üçgende sıkışmış bir halde bulan bir öğretmen ve iki öğrencisinin hikayesini konu ediyor. Yılların başarılı eğitmeni Hilmi, bir yandan depremzede Ela'yı üniversite sınavlarına hazırlarken bir yandan da iki senedir sınıfta kalan apartman görevlisinin oğlu Ali'yi matematik çalıştırır. Üç yalnız ruh, birbirlerinden şifa bulmaya çalışırken, birden kendilerini gün geçtikçe tuhaflaşan bir üçgende sıkışmış halde bulur.

Yönetmen Ziya Demirel

Senarist Ziya Demirel, Nazlı Elif Durlu

Oyuncular: Ece Yüksel, Serkan Keskin, Denizhan Akbaba

https://youtu.be/AidoJzv45wc

 

MANNU ÇANAKKALE’DE



Sevimli koala Mannu, Anzak törenlerine katılmak için yola çıkan sahibi William'ın çantasına gizlice girer. Willim, yanında dedesinin ona Çanakkale Savaşı'ndan hatıra olarak gönderdiği değerli bir madalyon da bulunmaktadır. Madalyonun peşindeki hırsızlar da onlarla birlikte yola koyulur. William, gemide İzmir'i syerederken, bir arbede çıkar ve bu sırada Mannu, hırsızlar ve değerli kolye suya düşer. Mannu kıyıya çıkmayı başardığında sahibini bulmak için harekete geçer. Bu süreçte ona sokak kedisi Pala yardımcı olur. Mannu'nun yolu bir kez daha hırsızlarla kesişir. Bu sefer de ona polis Ayşe ve köpeği Minik kurtarır. Avustralya dan Gelibolu’ya uzanan bu yolculukta Mannu'nun başı ne zaman derde girse yaşlı bir nine onu kurtarır. Ancak gerçekler görünenden çok farklıdır.

Yönetmen Şenol Kılıç

Senarist Mehmet Barış Günger

https://youtu.be/khY8Oki44j4

 

ASTROSCOPE: BİR KONSER FİLMİ



Astroscope: Bir Konser Filmi, ASTRO'nun üç yılı aşkın bir süredir verdiği ilk konserdir. Her üye, AROHA ile yeniden bir araya gelme düşüncesiyle heyecan ve beklentiyle doludur, ancak yoğun programların ortasında canlı bir konsere hazırlanmak kolay değildir. ASTRO'nun kariyerinde çok önemli bir anı anlatan ilgi çekici yapım, ASTRO'nun konser performansının yanı sıra samimi röportajlar ve sahne arkası görüntülerine de yer veriyor.

Oyuncular: Eun-Woo Cha, Kim Myung-joon, Moon Bin

Orijinal adı Astro - Stargazer: Astroscope

https://youtu.be/7sy-IOYdMCI

 

UMAY



Umay, yıllar öncesine ait bir olayı ortaya çıkardıktan sonra kendisini korkunç durumların içinde bulan bir YouTuber'ın hikayesini konu ediyor. Çeşitli konularda video yayınlayan bir YouTuber, bir gün 1850 yıllarında yaşanan bir olayı gün yüzüne çıkarır. Bunun ardından, kara büyü ve ölüm büyüleri yapan bir kadın tekrar ortaya çıkar ve koru dolu anlar yaşanmaya başlar.

Yönetmen Osman Tuğra

Senarist Tamer Küçük

Oyuncular: Osman Tuğra, Tamer Küçük, Sude Kasap

https://youtu.be/nZjOA3y0qcI

Editör: TE Bilisim