M3GAN



"M3GAN" dahi bir oyuncak şirketinde çalışan robotik mühendisi olan bir adamın hikayesini konu ediyor. Mühendis, yakın zamanda yetim kalmış olan yeğenine destek olması ve arkadaşlık etmesi için bir robot tasarlar. Ancak küçük kız ile duygusal olarak bağ kurmaya programlanmış insansı robot, programlaması fazla iyi işlediği için yeni arkadaşı konusunda aşırı korumacı bir hale gelir. Bu korkutucu bağlanma durumu pek çok tehlikeyi de beraberinde getirir.

Yönetmen Gerard Johnstone

Senarist Akela Cooper, Akela Cooper

Oyuncular: Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng

https://youtu.be/0Kbt-xcNNB0

 

SERVET OPERASYONU



Servet Operasyonu, dünya için büyük tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek için zorlu bir maceraya atılan bir ajanın hikayesini konu ediyor. M16 ajanı Orson Fortune, dünya için büyük tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek için uluslararası bir istihbarat ittifakı olan "Five Eyes" tarafından işe alınır. Bu süreçte CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel ile birlikte çalışmak zorunda bırakılan Fortune, zengin bir silah tüccarının izini sürmeye çalışırken dünyayı dolaşmak zorunda kalır.

Yönetmen Guy Ritchie

26 Nisan 2024 vizyonunda yer alan filmler... 26 Nisan 2024 vizyonunda yer alan filmler...

Senarist Guy Ritchie, Ivan Atkinson

Oyuncular: Jason Statham, Aubrey Plaza, Cary Elwes

https://youtu.be/NXl7tfq9LGk

 



Aİ, EO adlı bir eşeğin, Polonya sirkinde başlayan ve bir İtalyan mezbahasında biten hikayesini konu ediyor. EO, Polonya'da bir sirkte doğan bir eşektir. O, hayat yolculuğunda iyi ve kötü insanlarla tanışır, neşe ve acıyı yaşar. Karşılaştığı türlü zorluklar ve felaketlerin üstesinden gelmeye çalışan EO, ne olursa olsun masumiyetini hiçbir zaman kaybetmez.

Yönetmen Jerzy Skolimowski

Senarist Ewa Piaskowska, Jerzy Skolimowski

Oyuncular: Sandra Drzymalska, Tomasz Organek, Mateusz Kosciukiewicz

https://youtu.be/dabnulhCS8s

 

İLLEGAL HAYATLAR



İllegal Hayatlar, kaçak kumarhane işletmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Mahsun, kaçak bir kumarhane işletmektedir. Bu nedenle de polis baskınlarıyla baş etmekte bir hayli zorlanır. Kumarhaneyi işletmeye devam etmek isteyen Mahsun, bu amaçla sahte bir siyasi parti kurmaya karar verir. Böylece gizli olarak kumarhane işletmeye devam edebilecektir. Ancak bu fikir, hem de kendisini hem de arkadaşlarını türlü maceraların içine sürükler.

Yönetmen Cenk Çelik

Senarist Cenk Çelik

Oyuncular: Mahsun Karaca, Müjde Uzman, Mehmet Kahraman

https://youtu.be/G2bJsii1oaE

 

AMMAR 3: CİN KABİLESİ



Ammar 3: Cin Kabilesi, sevdiği çocuğa kavuşmak için bir büyü yapan genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Genç bir kadın olan Zemherin, sevdiği çocuğu elde etmeye kararlıdır. Bu amaçla, arkadaşı Şule'nin de desteğiyle Ammar cinlerinden yardım alarak bir büyü yapar. Zemherin, cinler sayesinde amacına ulaşır. Ancak bu durum herkesin hayatını bir kabusa çevirir. Ölüm bile bu lanetten kurtulmak için bir çözüm olmayacaktır.

Yönetmen Ahmet Yaşar Gümüş

Senarist Alper Kıvılcım

Oyuncular: Naz Gedik, İzzet Çivril, Reyhan İlhan

https://youtu.be/4Go9--fWty4

 

TAMİRİ MÜMKÜN



Tamiri Mümkün, ünlü rock grubu Mor ve Ötesi'nin 28 Mayıs 2022'de İnönü Stadı'nde verdiği ve 35 bin kişinin katıldığı utulumaz konseri beyaz perdeye aktarıyor. Yapım, tarihi anların yaşandığı konsere gidemeyen izleyicilerin o anları yaşamasını sağlarken, konsere gidenler unutulmaz anları bir kez daha yaşayabilecek.

Yönetmen Recep Yılmaz

https://youtu.be/0ymfdFt6sqo 
Editör: TE Bilisim