ÇIKIŞ YOK



CIA operasyon görevlisi olan Abby Trent, “Tesis” adında sadece yüksek öneme sahip tutuklular için inşa edilen hapishanenin tesis yöneticisi yardımcısıdır. Abby, Langley’deki CIA genel merkezindeki yeni bir göreve başlamadan birkaç gün önce tesise, Hatchet kod adlı bir terör örgütünün lideri olan bir suçlu getirilir. Hatchet’in tesise getirilmesi Abby için daha önemlidir çünkü Abby, kocasını öldüren kişinin Hatchet olduğunu düşünür. Sorgulanmadan önce hücresinden kaçmayı başaran Hatchet, Özel Hareket Askerlerinin çoğunu öldürür. Citadel Başkanının da ölmesi üzerine onun yerine geçen Abby, çok geçmeden tesisin dış dünya ile bağlantısının kesildiğini fark eder. Bu durum üzerine hapishaneyi kapatan Abby, Hatchet ile birlikte hapishanede kapana kısılır.

Yönetmen Sophia Banks

Senarist Jinder Ho, John Collee

Oyuncular: Michelle Monaghan, Jason Clarke, Jai Courtney

https://youtu.be/3-J185QhYEs

 

SİHİRBAZLAR AKADEMİSİ



Sihirbazlar Akademisi, arkadaşları ile birlikte zorlu bir mücadeleye girişen, özel yeteneklere sahip bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Kimsesiz bir çocuk olan Auro, özel yeteneklere sahiptir. Bir gün gizemli bir yaratık Aura'yı özel güçleri olan çocuklara yönelik olan sihir akademisine götürür. Auro, burada kendisi gibi özel yeteneklere sahip olan arkadaşları ile macera dolu zaman geçirir. Ancak bir gün okul ile ilgili karanlık bir sırrı keşfeder. Öğrendiklerinden sonra kendisini zorlu bir mücadelenin içinde bulan Aura, kendisini ve arkadaşlarını koruyabilecek midir?

Yönetmen Jorgen Klubien

Senarist Jorgen Klubien

Oyuncular: Laura Stahl

https://youtu.be/o1JCEog8v_Q

 

KEHANET; AYASOFYA



Kehanet Ayasofya, paranormal olayları araştıran iki gencin yaşadıklarını konu ediyor. Fatih ve Muhammed, paranormal olayları inceleyen iki gençtir. Bir gece Fatih ve Muhammed aynı zamanda evlerinin önünde kim tarafından gönderildiği bilinmeyen gizemli bir kutu bulur. İpuçlarını araştırmaya başlayan ikilinin yolu, eski bir sahaf ile kesişir. Sahaftaki kitaba göre iki genç, dünyadaki kötülüğü durdurmak için seçilen iki kişidir. Onların görevleri ise üç büyük dinde de geçen "Ahit Sandığı"nı bulmaktır. Ancak sandığın peşinde olan sadece onlar değildir. Dünyada kötülüğü temsil eden kişiler de sandığın peşindedir.

Yönetmen Fatih Hasanoğlu

Senarist Mustafa Fırat

Oyuncular: Fatih Hasanoğlu, Halil Kumova, Mustafa Ak

https://youtu.be/1YXD5sPvAPg

 

TANAH



Tanah, yaşadığı ayrılık sonrası büyük bir yıkıma uğrayan genç bir kadının hayatına odaklanıyor. Ayrılık sonrası kendisini toparlayamayan Ebru, yaşadığı şehirden ayrılmaya karar verir. Üniversiteden arkadaşı Leyla'nın vasıtasıyla küçük bir sahil kasabasına yerleşen Ebru, burada kendisini beklenmedik olayların içinde bulur.

Yönetmen Mert Can Kesim

Senarist Mert Can Kesim, Sezer Doğurğa

Oyuncular: Ömersan Yemişçioğlu, Asi Güner, Almina Kahraman

https://youtu.be/SOsFPqEHxZI

 

ÖKSÜZ KIZ: BİR TÜRK MASALI



Öksüz Kız, kötü kalpli üvey annesi ve üvey kız kardeşi nedeniyle kötü bir hayat yaşayan öksüz bir kızı kurtaran bir prensin hikayesini konu ediyor. Kendi halinde bir yaşam süren genç bir kızın hayatı, evlerine bir cici anne ve kızının gelmesiyle değişir. Evin tüm yükünü üstlenmek zorunda kalan genç kız, üvey annesi ve üvey kız kardeşinin kötü davranışlarına maruz kalır. Onu bu sıkıntılı hayattan kurtaracak olan ise bir prenstir.

Yönetmen Ali Osman Emirosmanoğlu

Senarist Ekrem Bektaş

https://youtu.be/5OMStn5mzts

 

HAFTANIN FİLMLERİ HAFTANIN FİLMLERİ

ZEHŞİN CİN-İ MUSALLAT



Zehşin Cin-i Musallat, babasının ölümünden sonra yıllar önce ayrıldığı köyüne geri dönmek zorunda kalan Esra'nın hikayesini konu ediyor.

Esra ve orhan istanbulda birlikte yaşamaktadır. Esra annesinin ölümünden sonra babası evlenmiş ve babannesi tarafından büyütülmüştür . Babannesi vefat edince istanbula gelmiş ve uzun yıllar köyüne dönmemiştir. Esra babasının ölüm haberiyle orhanla birlikte köyüne döner. Bu durum köydeki tuhaf ve karmaşık olayların başlangıcı olacaktır.

Yönetmen İlker Tunçay

Senarist İlker Tunçay

Oyuncular: Engin Kahya, Gökçen Derbeder, Gürkan Erduvan

https://youtu.be/YI-TVMQ9mBs 
Editör: TE Bilisim