THOR: AŞK VE GÖK GÜRÜLTÜSÜ



Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü, tanrıları yok etmeye and içen Gorr the God Butcher'a karşı zorlu bir mücadeleye girişen Thor'un hikayesini konu ediyor. Thor, macera dolu hayatını ardında bırakarak, bu zamana kadar çıktığı yolculuklardan farklı olarak iç huzur yolculuğuna çıkar. Ancak onun huzurlu geçen emekliliği, Gorr the God Butcher olarak bilinen katilin ortaya çıkmasıyla kesintiye uğrar. Tanrıların yok edilmesini isteyen Gorr the God Butcher ile zorlu bir mücadeleye girişen Thor, bu süreçte Kral Valkyrie, Korg ve eski kız arkadaşı Jane Foster'ın yardımına başvurur. Ekip, Gorr the God Butcher amacına ulaşmadan önce onu durdurmak için zorlu bir maceraya atılır.

Yönetmen Taika Waititi

Senarist Stan Lee, Taika Waititi

Oyuncular: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale

https://youtu.be/jRSw0TIaZDI

 

KAN KOKUSU

5 Nisan vizyonunda hangi filmler var? 5 Nisan vizyonunda hangi filmler var?




Kan Kokusu,denizin ortasında kaza geçirdikten sonra kıyıya ulaşmaya çalışırlarken kendilerini büyük bir kabusun içinde bulan bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor. Keyifli bir hafta sonu geçiren bir grup arkadaş, birkaç jet ski çalar ve denize doğru bir yarış başlatırlar. Ancak keyifle başlayan yarış birbirlerine çarpmayla sonuçlanır. Çarpışma sonucunda denizde hareketsiz kalan arkadaşlardan biri ciddi bir şekilde yaralanır. Onlar kıyıya ulaşmaya çalışrken, akıntıyla sürüklenerek kıyıdan kilometrelerce uzaklaşırlar ve onlar için kabusun dolu anlar başlar. Çünkü suyun altında yaşayan yırtıcı bir hayvan onları pusuda bekler.

Yönetmen James Nunn

Senarist Nick Saltrese

Oyuncular: Holly Earl, Jack Trueman, Catherine Hannay

Orijinal adı Shark Bait

https://youtu.be/z5cd9KD4enY

 

ASMODAY: CİN’UR RACİM




Asmoday: Cin'ur Racim, ünlü olmaya çalışırken kendilerin ölüm kalım savaşının içinde bulan bir grubun hikayesini konu ediyor. Sosyal medya fenomeni olan Elif, Hazal, Evrim ve Ömer, ünlü olmanın yollarını arar. Gençler, takipçi sayılarının artıp para kazanabilmelerini sağlamak için, Fırat Nehri’nin kenarındaki terk edilmiş bir köye gitmeye karar verirler. Köye gidince canlı yayın açmayı düşünen gençler, bu sayede planlarını gerçekleştireceklerini düşünür ancak köye gittiklerinde hiçbir şey planladıkları gibi gitmez. Ünlü olmaya çalışırken kendilerini ölüm kalım savaşı içinde bulan ekip, hayatta kalmak için köyün kanlı geçmişiyle yüzleşmek zorundadır.

Yönetmen Rotin Engin Tutuş

Senarist Erdal Tutuş, Ahmet Eriş

Oyuncular: Emine Söyler, Barış Bayram Kesen, Demet Öz

https://youtu.be/6MtvkqPcVtk

 

ÇİRKİN ŞANSI




Çirkin Şansı, bir kaza sonucu öldükten sonra yeniden dünyaya gönderilen bir kadının hikayesini konu ediyor. Çiçek satarak geçimini sağlayan Pembe, çingene mahallesinde büyüyen genç bir kadındır. Onun en büyük hayali, yıldız Berke ile bir gün tanışabilmektir. Ancak o hayallerini gerçekleştiremeden bir kaza sonucu ölür. Arafta kalan Pembe'ye, yanlışlıkla öldürüldüğü için yeniden dünyay gönderileceği söylenir. Ayrıca Pembe, istediği hayatı yaşamakla ödüllendirilir. Yeni hayatına Berke'nin sevgilisi olarak uyanan Pembe, beklemediği durumlarla karşılaşır.

Yönetmen Bilal Kalyoncu

Senarist Serdal Genç, Bekir Baran Sıtkı

Oyuncular: Eylül Öztürk, Soydan Soydaş, Halil İbrahim Göker

https://youtu.be/YUqMOBz4prI

Editör: TE Bilisim