ÖRÜMCEK ADAM: EVE DÖNÜŞ



Spider-Man: No Way Home, kimliği açığa çıkan Örümcek-Adam'ın, bu konuda Doctor Strange'den yardım istemesiyle gelişen çetrefilli olayları konu ediniyor.

Örümcek-Adam’ın sinematik tarihinde ilk kez, mahallemizin sevimli kahramanı maskesiz ve normal hayatı ile Süper Kahraman olmanın yüksek risklerini birbirinden ayıramayacak durumda. Doktor Strange’den kendisine yardım etmesini istediğinde bu riskler daha da tehlikeli bir hal alır ve onu gerçekten Örümcek-Adam olmanın ne anlama geldiğini keşfetmeye zorlar.

Yönetmen Jon Watts

Senarist Chris McKenna, Steve Ditko

Oyuncular: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch

https://youtu.be/aUYs_islZ5w


KARANLIK KIZ



İngilizce öğretmeni olan Leda, kendisini işine ve çocuklarıya adayan bekar bir annedir. Kızları babalarıyla birlikte olmak için evden ayrıldığında Leda kendisini fazlasıyla yalnız hisseder. Bu histen uzaklaşmak isteyen Leda, Güney İtalya'da küçük bir sahil kasabasında tatil yapmaya karar verir. Ancak sakin ve sessiz geçen birkaç günün ardından Leda'nın tanıştığı rahatsız edici bir aile, Leda'nın geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalmasına neden olur.

Yönetmen Maggie Gyllenhaal

Senarist Maggie Gyllenhaal, Elena Ferrante

Oyuncular: Olivia Colman, Dakota Johnson, Peter Sarsgaard

https://youtu.be/ILPn40xPKpI

 

KEHANET AYASOFYA



Fatih ve Muhammed, paranormal olayları inceleyen iki gençtir. Bir gece Fatih ve Muhammed aynı zamanda evlerinin önünde kim tarafından gönderildiği bilinmeyen gizemli bir kutu bulur. İpuçlarını araştırmaya başlayan ikilinin yolu eski bir sahaf ile kesişir. Sahaftaki kitaba göre iki genç, dünyadaki kötülüğü durdurmak için seçilen iki kişidir. Onların görevleri ise üç büyük dinde de geçen "Ahit Sandığı"nı bulmaktır. Ancak sandığın peşinde olan sadece onlar değildir. Dünyada kötülüğü temsil eden kişiler de sandığın peşindedir.

Yönetmen Fatih Hasanoğlu

Senarist Mustafa Fırat

19 Nisan 2024 vizyonunda yer alan filmler... 19 Nisan 2024 vizyonunda yer alan filmler...

Oyuncular: Fatih Hasanoğlu, Muhammed Bahçecik, Halil Kumova

https://youtu.be/1YXD5sPvAPg


MAŞA İLE KOCA AYI 4



Maşa ile Koca Ayı 4, ormandaki sevimli dostları ile türlü maceralara atılan Maşa'nın hikayesini konu ediyor.

Maşa ile Koca Ayı 4’te ormandaki dostlar yeniden buluşuyor! Animasyon serisinin yeni filminde dünyayı keşfetmeyi çok seven, akıllı olduğu kadar yaramaz olan Maşa ve en yakın dostu Koca Ayı’nın birbirinden farklı hikayelerini izleyeceksiniz.

Yönetmen Roly Gutiérrez

Orijinal adı Masha And The Bear: Masha's Songs

https://youtu.be/j9ParGW_h2k

 

SEKAR



Yönetmen koltuğunda Doruk Tüzel'in oturduğu korku türündeki "Sekar" filminin oyuncu kadrosunda Öykü Gemici, Alican Bozkurt, Almira Parlapan, Doğa Dokucu, Coşkun Yarpınar gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen Doruk Tüzel

Oyuncular: Öykü Gemici, Alican Bozkurt, Almira Parlapan

https://youtu.be/hntKCn3p_cg

KAYGISIZ BAŞ



İstanbul'da yaşayan Murat, işinden kovulunca, memleketi Kapadokya'ya geri dönmeye karar verir. Memleketinde yeni bir iş kurmak isteyen Murat'ın yolu bu sırada işledikleri suçtan kurtulmaya çalışan kuzenleri Bedri ve Fehmi ile kesişir. Ancak kasaba ve ortalıkta dolaşan Kaygısız Baş, Bedri ve Fehmi’nin kaçmasına engel, Murat’ın yeni bir iş kurmasına destek olacaktır.

Yönetmen İskender Bingöl, Taha Ulukaya

Oyuncular: Burak Satıbol, Turgay Tanülkü, Ferdi Akarnur

https://youtu.be/GISE3bwZoxY

KUMBARA



Orhan kendi halinde bir aile babasıdır. Bir yandan ev kazası yüzünden komada olan annesiyle ilgilenir, bir yandan da kefil olduğu arkadaşı ortadan kaybolduğu için üzerine kalan borcu kapatmakla uğraşır. Bu süreçte ailesiyle de arası açılır ve zamanla baba rolünü kaybeder. İçine girdiği buhrandan kurtulmak için ek iş denemelerine giren Orhan, giderek başka bir adam haline gelecektir.

Yönetmen Ferit Karol

Senarist Ferit Karol, Serkan Fakılı

Oyuncular: Murat Kılıç, Gülçin Kültür Şahin, Mert Ateş

https://youtu.be/cubj6aAEaNE

 

YARIM KALAN HAYAT



Quad, geçirdiği trafik kazasının ardından tekerlekli sandalyeye mahkûm olan genç bir iş insanının hikayesini konu ediyor.

Yönetmen Michael Uppendahl

Senarist Michael Burke, Brett Johnson (II)

Oyuncular: Aaron Paul, Celia Weston, Jeff Daniels

https://youtu.be/GVJrkbKiWPc 
Editör: TE Bilisim