İNTİKAM VAKTİ-WRATH OF MAN



Wrath of Man, içinde yüz milyonlarca dolar olan zırhlı kamyonu her hafta Los Angelas sokaklarında taşımaktan sorumlu olan soğuk ve gizemli bir sürücü olan H’yi takip ediyor.

Aksiyon filmlerinin tartışmasız en büyük yıldızlarından Jason Statham ve kült filmlerin usta yönetmeni Guy Ritchie, uzun bir aradan sonra yeniden bir araya geliyor. Daha önce Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch ve Revolver filmlerinde beraber çalışmış olan ikiliye bu sefer Josh Harnett ve Scott Eastwood eşlik ediyor. Gizemli bir geçmişe sahip olan H, her hafta milyonlarca dolar taşıma işi yapan bir zırhlı araç şirketinde çalışmaya başlar. Her soygun girişimini neredeyse tek başına engelleyen H'nin kahraman olmak gibi bir derdi yoktur. O doğru hırsızları beklemektedir. İntikam alacağı doğru hırsızları... Kendisini 6 kurşun yarasıyla bırakıp bu dünyada sahip olduğu her şeyi elinden alan hırsızları…

Yönetmen Guy Ritchie

Senarist Guy Ritchie, Eric Besnard

Oyuncular: Jason Statham, Holt McCallany, Josh Hartnett

https://youtu.be/najp-UpqQlE

 

GUCCI AİLESİ




Gucci, Maurizio Gucci cinayetinin perde arkasında yaşananları konu ediyor. Moda evi Gucci'nin kurucusu Guccio Gucci’nin torunu olan Maurizio Gucci’nin hayatına odaklanılan filmde, 1995 yılında öldürülen Maurizio Gucci’nin cinayetine ve sonrasında yaşananlara odaklanıyor. Filmde, Maurizio Gucci’yi öldürmekle suçlanan eski eşi Patrizia Reggiani’ye Lady Gaga hayat veriyor.

Yönetmen Ridley Scott

Senarist Becky Johnston, Becky Johnston

Oyuncular: Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto

https://youtu.be/oPJaG-JM6Qo

 

SEN BEN LENİN




Bir sahil kasabasının tek kurtuluş umudu turizmdir. Tam da bu sırada dalgalar kasaba sahiline bir Lenin heykeli getirir. Bu heykel kıyaya vurması, annesiyle kendisine iki kişilik bir dünya kuran fotoğrafçı Fikret, idealist bir öğretmen olan İdl, masallardan medet uman Ümit, çay bahçesi açmak için çabalayan Aziz ve belediye başkanı ASaf’ın hayatının değişmesi neden olur.

Yönetmen Tufan Taştan

Senarist Barış Bıçakçı, Tufan Taştan

Oyuncular: Barış Falay, Saygın Soysal, Melis Birkan

https://youtu.be/2aBQgGaF_wA

 

ŞEYTANIN BİLİNMEYEN HİKAYESİ




Şeytanın Bilinmeyen Hikayesi, korkunç bir kötülüğe karşı birlikte savaşmak zorunda kalan Richard ve Melvin'in hikayesini konu ediyor. Küçük çaplı bir gangster olan Richard, artık emekli olmaya karar verir. Ancak onun son bir işi daha üstlenmesi gerekmektedir. Richard'ın yapması gereken şey, rakip bir gangsterin evinden para çakmaktır. Richard'dan kilometrelerce uzakta olan Melvin ise ünlü bir küratör olma hayalleri kuran isteksiz bir aile babasıdır. Cadılar Bayramı Gecesi'nde yolları kesişen Richard ve Melvin, her şey tehlikedeyken asırlık kötülüğe karşı savaşmak için birlikte çalışmak zorunda kalır.

Yönetmen Jess Norvisgaard

Senarist Jess Norvisgaard

Oyuncular: Bill Oberst Jr., Linnea Quigley, Kane Hodder

 

ASLAN YÜREK




Psikiyatrist Romain Martin’n yeni hastası Leo Milan adında bir adamdır. Leo, “Aslan” kod adıyla çalışan yüksek eğitimli uluslararası bir casus olduğunu iddia eder. Söyledikleri sadece bir delinin hayal gücü müdür? Tam da bu sırada Romain’in nişanlısı Louise, adamın gözleri önünde kaçırılır. Olan bitene anlam veremeyen Romain, yaşananları Leo’nun bilebileceğini düşünmeye başlar. Nişanlısını kurtarabilecek tek kişinin Leo olduğunu anlayan Romain, Louise’i kurtarması için Leo’yu hapishaneden çıkarır. Romain, Paris sokaklarında çılgın bir maceraya atıldığı Leo’yu dengede tutmaya çalışır.

Yönetmen Ludovic Colbeau-Justin

Senarist Alexandre Coquelle, Mathieu Le Nahour

Oyuncular: Dany Boon, Philippe Katerine, Anne Serra

 

İSTANBUL BAHÇESİ




Sorunlu bir hayatı ve sıkıntılı bir geçmişi olan Samuel, Janik'in bu zamana kadar her şeyi doğru yapmış gibi görünen ebeveynleri tarafından evlat edinilir. Samuel sonunda hayatına bir düzen verebilecek olmaktan mutludur. Janik ise tam tersini ister. Ebeveynleri ile yaşadığı düzenli evinden ayrılmak isteyen Janik, Samuel ile İstanbul’a gitmeyi planlar. Ancak bu sırada Janik’in yaptıkları ikisi arasındaki dostuğun teste tabi tutulmasına neden olur.

Yönetmen İlker Çatak

Senarist Gabriele Simon, Finn-Ole Heinrich

Oyuncular: Emil von Schönfels, Mekyas Mulugeta, Katharina Behrens

https://youtu.be/kbRwjWj2eVA

 

ENKANTO: SİHİRLİ DÜNYA




Encanto, Kolombiya dağlarında, sihirli bir evde, gizlice yaşayan özel güçleri olan bir ailenin hikayesini konu ediyor. Madrigallerin hikayesini anlatan filmdeki ailede, şaşırtıcı bir biçimde yalnızca bir kişinin sihirli güçleri yoktur. O da evin genç kızıdır.

Yönetmen Byron Howard, Jared Bush, Charise Castro Smith

Senarist Jared Bush, Charise Castro Smith

Oyuncular: Stephanie Beatriz, John Leguizamo, Wilmer Valderrama

https://youtu.be/TV9QcLLeEFw

 

22 Mart 2024 Vizyonunda haftanın filmleri neler? 22 Mart 2024 Vizyonunda haftanın filmleri neler?

AYLAK TAKIMI




Şehirden uzakta bulunan Bilim Teknoloji Üniversitesi'ne giden öğrenciler, yaz okulunda kampüsün laboratuvarında deney yapar. Ancak deney sırasında öğrencilerin planlamadığı şeyler olur. Yapılan yanlışlıklar sonucu oluşan patlamayla gençler gaza maruz kalır ve bir çeşit mutasyona uğrarlar. Laboratuvarda olmadığı için gaza maruz kalmayan öğrenciler, arkadaşlarını görünce onların yaratığa dönüştüğünü düşünür.

Yönetmen Can Sarcan

Senarist İlkay Kök

Oyuncular: Tuna Arman, Zeynep Batur, Mert Topuz

https://youtu.be/TVZwmazuKZ4

 

AZRA




Azra, tatil için gittikleri evde kendilerini korkunç olayların içinde bulan bir çiftin hikayesini konu ediyor. Sevgili olan Azra ve Burak, birkaç günlük keyifli bir tatil yapmak için şehirden uzakta bulunan bir villaya gider. Tatillde başlarda her şey yolundadır. Ancak Burak, Azra ile ilgili bir gizem olduğunu düşünür ve bunu çözebilmek için evin her tarafına kamera yerleştirir. Bu sayede Burak, Azra'yı geçmişi ile yüzleştirmeyi planlar. Ancak kurduğu kamera düzeneği ile Burak, paranormal olaylara da davetiye çıkarmış olur. Kayıtlar, Azra'nı geçmişine açılan birer kapıdır. Keyifli başlayan tatil çok geçmeden yerini korkunç paranormal olaylara bırakır.

Yönetmen Beyza Şenel

Oyuncular: Asela Demir, Suada Şen, Burak Küçük

 

BOKU NO HERO ACADEMİA THE MOVİE 3: WORLD HEROES' MİSSİON




Bir terörist grubu, insanların yeteneklerinin kontrolden çıkmasına neden olan bir toksin salarak bir şehri yok eder. Bu durum üzerine Japonya'nın en büyük kahramanları, tarikat liderini bulup, onu adalete teslim etmek için dünyanın dört bir yanına dağılır. Endeavour'un ekip üyelerinden Deku, Bakugo ve Todoroki, bu amaçla Avrupa ülkesi Otheon'a seyahat eder. Ancak Deku, sonu kötü biten bir soygunu engellemesinin ardından cinayetle suçlanır. Kendisini bir anda bir suçluyla beraber kaçarken bulan Deku'nun peşinde hem Otheon'un polis gücü hem de teröristler vardır.

Yönetmen Kenji Nagasaki

Senarist Yosuke Kuroda, Kohei Horikoshi

Oyuncular: Daiki Yamashita, Nobuhiko Okamoto, Tomoyo Kurosawa 
Editör: TE Bilisim