HAYALET AVCILARI ÖTEKİ DÜNYA

15 Mart 2024 vizyonunda yer alan filmler... 15 Mart 2024 vizyonunda yer alan filmler...



Bekar bir anne olan Callie, mali zorluklarla mücadele etmektedir. Geçimlerini sağlamakta zorlanan Callie, çocukları Trevor ve Phoebe ile birlikte ölen babasından kalan eski eve taşınmak zorunda kalır. Yeni hayatlarından pek memnun olmayan Trevor, çok geçmeden evde büyükbabasının mirasıyla ilgili büyük bir sırrı keşfeder. Büyükbabasının eşyalarının arasında onun Hayalet Avcıları’nın üyesi olduğunu gösteren ekipmanlar bulan Trevor, Phobe ve yeni arkadaşları ile birlikte bulduklarını kurcalarken kasabanın altında uyuyan bir tehlikenin ortaya çıkmasına neden olur.

Yönetmen Jason Reitman

Senarist Gil Kenan, Jason Reitman

Oyuncular: Paul Rudd, Carrie Coon, Mckenna Grace

https://youtu.be/EkGxwMJWRJg

 

DÜNYANIN EN KÖTÜ İNSANI



The Worst Person in the World, Julie adında genç bir kadının hayatına odaklanıyor. Yakında 30 yaşında olacak olan Julie'nin aşk hayatı pek yolunda değildir. 45 yaşındaki çizgi roman yazarı Aksel ile birlikte yaşayan Julie, onun hayatını yaşadığını hisseder. Ailesinin beklentileri ve Aksel'in çocuk arzusunun yükünü taşıyamayan Julie, sürekli değişen hayallerinin peşinden koşmaya devam eder. Onun hayatı, genç ve yakışıklı Eivind ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır.

Yönetmen Joachim Trier

Senarist Joachim Trier, Eskil Vogt

Oyuncular: Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Herbert Nordrum

https://youtu.be/3DOODFH4cf0

YAN ETKİ



Cem ve arkadaşları karanlık bir takım insanlara biyolojik silah geliştirirken, Cem’in hastalığına çare bulurlar. Fakat bu ilacın beklenmedik yan etkileri vardır. İnsana özel güçler vermesi sonucu, bu karanlık insanların dikkatini çeker. Bu karanlık insanlar formülü ele geçirmek ister. Bu ilacın yan etkisi sonucu, Cem paranoyaklaşır ve arkadaşlarının kendisine kazık atıcağına inanmaya başlar. İstanbul’dan kaçar. Olaylar bundan sonra başlar, baskınlar, adam kaçırmalar ve kovalamaca. 

Yönetmen Pekin Azer

Oyuncular Hakan Eratik, Zeynep Şarlıgil, Uğur Karabulut

Tür Dram/Gerilim

https://youtu.be/piD4pEN4zPA

 

EVDEKİLER



Bir grup arkadaşı, soygun yapmak için ideal evi bulduklarını düşünür. Ev sahipleri evde yoktur ve bu sayede ekip, soygunu rahatça gerçekleştirebilecektir. Ancak hırsızlar, yüklü miktarda para ile dolu olduğunu düşündükleri eve girdiklerinde beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Evin sahibi olan yaşlı çift evlerine erken dönünce grubunun planları altüst olur. Kendilerini bir anda ölümcül bir kedi fare oyununun içinde bulan hırsızlar, içine düştükleri kabustan kurtulmak için savaşmak zorunda kalır.

Yönetmen Julius Berg

Senarist Julius Berg, Mathieu Gompel

Oyuncular: Maisie Williams, Sylvester McCoy, Rita Tushingham

https://youtu.be/Zj9N5FpD-B8

 

MY HERO ACADEMİA: HEROES RİSİNG



Profesyonel süper kahraman olmak isteyen bir grup genç, özel yeteneklerle donatılmış insanların yer aldığı bir dünyada zorlu mücadelele girişir. Bu zamana kadar birçok kişi ile savaşak zorunda kalan ekibin karşısında bu sefer zorlu biri vardır. En güçlü kötü adan Nine ile karşı karşıya olan gençler, onu yenebilmek için bu zamana kadar savaştıkları ile aynı tarafta yer almak zorunda kalır.

Yönetmen Kenji Nagasaki

Senarist Yosuke Kuroda, Kohei Horikoshi

Oyuncular: Daiki Yamashita, Yûki Kaji, Kaito Ishikawa

https://youtu.be/O8VQfxt9ojQ

 

MUALLİM



20. yy başlarında geçen filmde, genç bir adam olan Ali, devlet tarafından mühendislik eğitimi alması için Fransa’ya gönderilir. Eğitimini almasının ardından kimliğine yabancılaşarak ülkesine dönen Ali, katıldığı bir Jön Türk toplantısında tutuklanır. Bir kasabaya sürgün edilen Ali, burada öğretmenlik yapmakla görevlendirilir. Kasabada cahil olarak gördüğü insanlarla yaşamak zorunda kalan Ali, bu süreçte küçüksediği değerlerle yüzleşir.

Yönetmen Müslim Şahin

Oyuncular: Melih Selçuk, Sevtap Özaltun, Ruhi Sarı

https://youtu.be/j9UQTUz4v0w

 

ECİNNİ 3: ISSIZ ÇIĞLIK



Ecinni 3: Issız Çığlık, gördüğü varlıkların ne olduğunu öğrenmeye çalışırken korkunç durumlarla karşılaşan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Bir süredir yaşadığı nörolojik rahatsızlıktan muzdarip olan Zeynep, unutkanlık yaşamaya başlar. Aynı zamanda birtakım varlıklar gören Zeynep, bunun hastalığa bağlı olup olmadığına anlam veremez. Gördüğü varlıkların Ecinniler aleminden olabileceğinden şüphelenen Zeynep bunu öğrenmek için yola koyulur. Ancak bu sırada Zeynep’in 6 yaşındaki kardeşi Elif, esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolur. Aile Elif’İn kaybolmasıyla büyük bir yıkıma uğrar. Ancak onları daha korkunç bir şey beklemektedir.

Yönetmen Mehmet Sağlam

Senarist Mehmet Sağlam

Oyuncular: Gökçem Çoban, Yasemin Kurttekin, Fatih Paşalı

https://youtu.be/tYaF_wDlt_E

 

SON PARTİ



Son Parti, lise öğrencisi olan bir grup gencin, bir gün boyunca başından geçen maceraları konu ediyor. Aynı liseye giden Deniz, Birsu, Katre, Savaş ve Ferman, okulda yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen bir grup arkadaştır. Şehnaz Lisesi’ne giden gençler, okulun son demlerini yaşamaktadırlar ve hepsinin aklında son kez bir araya gelecekleri Egemen’in doğum günü partisi vardır. Onlar için büyük önem taşıyan bu geceye hazırlanmak, pek de kolay olmaz. Partinin gönüllerince eğlenebilecekleri, unutamayacakları bir gece olmasını isteyen gençler, partiyi en şatafatlı bir şekilde kutlamak için ellerinden geleni yapar. Ancak gençler, partinin hazırlık aşamasında, beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalacaktır.

Yönetmen Enes Ateş

Senarist Enes Ateş

Oyuncular: Fırat Altunmeşe, Almile Ada, Nil Keser

 

PİŞİRİCİLER



Helvi liderliğindeki cüceler, yıllarca yer altında yaşayıp, insanlarla etkileşim kurmaktan kaçındı. Ancak şimdi yeryüzüne yeniden çıktılar. Yıkık dökük bir pastaneye yeni bir soluk getiren cücelerin bu süreçte huysuz pasta şefi Theo ile kurdukları dostluk, onlara hayatlarındaki gerçek amaçlarını keşfetmelerini sağlar.

Yönetmen Ute von Münchow-Pohl

Senarist Jan Claudius Strathmann, August Kopisch

Oyuncular: Jella Haase, Louis Hofmann, Leon Seidel

https://youtu.be/6Aj1b6f97kM

 

DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ



Senaryosunu Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk'ün kaleme aldığı "Dayı: Bir Adamın Hikayesi" filminin başrolünü Ufuk Bayraktar üstleniyor. Cesareti, merhamet ve adalet duygusu daha küçük yaştayken içine yerleşmiş olan kahramanlarımızın köydeki haylazlıklarından bıkmış olan ailesi onu çalışması için İstanbul'da kahvecilik yapan köylüleri Seyfi'nin yanına gönderirler. Bu geliş ile kahramanımızın olaylar silsilesiyle kabadayılar alemine girişi ve dillere destan olacak zirveye yükseliş hikayesi başlayacaktır.

Senarist Uğur Bayraktar, Serkan Öztürk

Oyuncular: Ufuk Bayraktar, Zafer Şahin, Cem Kurtoğlu

https://youtu.be/VuU5QOtErg4

 

BAYRAM ŞEKERİ

Bilal Kalyoncu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu "Bayram Şekeri" filminin oyuncu kadrosunda Öykü Gürman, Ulaş İnan Torun, Deniz Oral, Arben Akış gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen Bilal Kalyoncu

Oyuncular: Öykü Gürman, İnan Ulaş Torun, Deniz Oral 
Editör: TE Bilisim