Sandıkta ilk oyu kullanan isim olarak kayda geçen Cem Yılmaz'dan sonra Tarkan da oyunu kullandı


Pop müzik sanatçısı Tarkan sabah erken saatlerde oyunu kullandı. Türkiye'den daha çok yurt dışında yaşayan ünlü popçu vazifesini yerine getirdi.

Cem Yılmaz sandık görevlilerini gülmekten kırdı geçirdi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz oyunu Etiler’de kullandı. Seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Yılmaz, espriyle “Yeni muhtara güveniyorum” dedi. Komedyen Cem Yılmaz, yerel seçimler kapsamında oyunu kullanmak üzere Etiler’deki Lütfi Banat İlkokulu’na geldi. Sabah erken saatte okula gelen Yılmaz içerideki görevlilerin hazırlıklarını tamamlaması için bir süre kapıda bekledi. Ardından 1288 Nolu sandığın başına geçen Yılmaz sırayla oyunu kullanarak zarfları tek tek oy sandıklarına attı. Sandıkta ilk oyu kullanan isim olarak kayda geçen Yılmaz, daha sonra seçimlerin hayırlı geçmesi için temennide bulundu. Yılmaz, “Yeni muhtara güveniyorum” dedi. Cem Yılmaz, burada yaptığı kısa açıklamasının ardından okuldan ayrıldı.


Kanuni Sultan Süleyman rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Halit Ergenç, oy vermek için geldiği okulda yaşlı bir vatandaşa yardım ederek bir kez daha takdir topladı. Ünlü oyuncu Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, oyunu Etiler Anadolu Otelcilik ve Meslek Lisesi'nde kullandı.

Oy kullanmaya gelirken kapıda gördüğü yürüme güçlüğü çeken yaşlı bir adamın koluna girerek yardım eden ünlü oyuncu Halit Ergenç, takdir topladı. Yaşlı adamı oy kullanacağı sınıfa kadar götüren Ergenç, "Hayırlısı olsun inşallah. Herkesi için hayırlı olsun. Sonuçta herkes gidecek ve fikrini belirtecek, umarım hepimiz için iyi olur" dedi. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'e vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Türk sanat müziğinin başarılı sanatçısı Onur Akay Ortaköy Özel Tarkmanças Ermeni Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Akay, okulda Atatürk büstünün önünde görüntülendi.


Haber: Anadolu Ajansı

Editör: TE Bilisim