CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül'ün destekçileri, Türk sanat müziğinin başarılı sanatçısı Onur Akay'ın boynuna Sarıgül yazılı sarı eşarp taktı.

Türk sanat müziğinin ünlü ismi Onur Akay dün gece Kadınlar Günü için özel düzenlenen Anadolu Kültür Sanat ve Mozaik Derneği'nin gecesine katıldı. Çok sayıda şair, bestekar ve siyasetçilerin katıldığı gecede dernek başkanı Mürsel Adıgüzel, şair Ali İhsan Öztürk'ün plaketini vermesi için Onur Akay'ı sahneye davet etti.

Daha sonra gecede sevilen şarkılarını söyleyen ünlü sanatçının boynuna CHP'liler tarafından Mustafa Sarıgül yazılı sarı eşarp takıldı. Gece boyunca eşarbı çıkarmayan sanatçı çekilen fotoğrafını Twitter adresinden takipçileri ile paylaştı.

Akay, "Mustafa Sarıgül destekçilerine sonsuz teşekkürler. Kadınlar Günü için düzenlenen gecede, sahnede boynuma Mustafa Sarıgül yazılı sarı eşarp taktılar. Bu eşarp 30 Mart seçimlerine kadar giydiğim her kostüme aksesuar olacak ve 31 Mart'ta zafer simgesi olarak dalgalandıracağız." dedi.


Kaynak: Anadolu Ajansı

Editör: TE Bilisim