Amerika'da Türkiye'nin tanıtım çalışmalarını yürüten I Mean It Creative Londra'daki Uluslararası Yaratıcılık Yarışması'nda bir ödüle daha layık görüldü.

Türkiye'nin Amerika Birleşik Devletleri'ndeki resmi turizm tanıtım kampanyası, aldığı uluslararası ödüllere bir yenisini daha ekledi.

Iconisus / I Mean It Creative tarafından tasarlanan Türkiye turizm tanıtım kampanyası, Londra Uluslararası Yaratıcılık Yarışması'nda (London International Creative Competition) büyük ödüle layık görüldü. Önceki gece Londra'da düzenlenen törende; Emrah Yücel'e, 'yılın sanatçısı' ödülü verildi.

Yarışmada ajansı zirveye taşıyan çalışmalar; Pamukkale, Göbekli Tepe, Kız Kulesi ve Nuh'un Gemisi oldu. Dört çalışma da, yıl boyunca ABD'nin prestijli dergi ve gazetelerinde yayımlanmış ve büyük ilgi görmüştü.

Iconisus / I Mean It Creative, Türkiye turizm tanıtım kampanyası dahilinde yarattığı tasarımlarla daha önce Uluslararası Tasarım Yarışması'nda (International Design Awards) birincilik ödülüne layık görülmüş, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü'nün (UNWTO) 'En İyi Turizm Kampanyaları' yarışmasında da 2 yıl üst üste Avrupa birincisi olmuştu.

Editör: TE Bilisim