ADADA TURABİ MEDYADA TOLGA KAREL BİRİNCİ

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 2014 Survivor yarışmasında sona gelindi. Adada yaşam mücadelesi veren oyuncular, büyük ödülün sahibi olmak adına kıyasıya yarıştılar. Medya takip Merkezi (MTM) ise oyuncuların medya performansını ele aldı. Yarışmada birinci olarak ödülün sahibi Turabi olurken; medya performansı sıralamasında Tolga Karel listenin başında yer aldı. İşte araştırmanın detayları…

 

 SURVIVOR OYUNCULARININ MEDYA PERFORMANSI

No

Marka

Haber Adedi

1

Tolga Karel

239

2

Turabi Çamkıran

194

3

Ahmet Dursun

135

4

Serenay Aktaş

131

5

Duygu Bal

125

6

Gökhan Keser

116

7

Sahra Işık

114

8

İsmail Baki

113

9

Merve Aydın

107

10

Eda Özerkan

97

MTM Medya Takip Merkezi tarafından, 01 Şubat – 24 Haziran 2014 döneminde 2000'i aşkın gazete ve dergilerde yapılan haber taraması sonuçlarından derlenmiştir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından olan  Survivor’da nihayet sona gelindi. Ünlüler ve gönüllülerin karşı karşıya geldiği yarışmada, her iki tarafında mücadelesi izleyicileri ekran başına kilitledi. Bu büyük yarışın kazananı ise gönüllüler takımından Turabi oldu.

Medya Takip Merkezi, yarışmacılarının medyadaki performansını ele aldığı araştırmaya göre; yazılı basında en çok haber olan Survivor oyuncusu Tolga Karel oldu. 239 adet haberle Survivor oyuncuları arasında medya performansı en yüksek yarışmacı olan başarılı oyuncu, gerek adadaki yaşadıkları olaylar gerekse özel hayatıyla ilgili çıkan haberlere konu olarak listede ilk sırada yer aldı.

Yarışmanın birincisi olup büyük ödülün sahibi olan Turabi ise medya performansı listesinde ikinci sırada yer edindi. Yarışmanın fenomen ismi haline gelen Turabi, 194 adet haberle gündemde yer edindi. Yarışmada Turabi ile final mücadelesi veren Gökhan Keser de, 116 haberle listede altıncı sırada kaldı.