ROMANTİK KOMEDİ 2 BEKARLIĞA VEDA’NIN AFİŞİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI!
Eğlenceli hikâyesi ve güçlü kadrosuyla sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği "Romantik Komedi 2 Bekârlığa Veda" filminin afişi Emrah Yücel’in tasarımıyla sinemaseverlerle buluştu!
Sinem Kobal, Sedef Avcı, Burcu Kara, Engin Altan Düzyatan, Gürgen Öz, Cemal Hünal, Öykü Çelik, Nurseli İdiz, Ali Ersan Duru, Gökçe Özyol ve Özge Ulusoy’dan oluşan dev kadro, konuşu ve çekim kalitesiyle Romantik Komedi 2’de sinemaseverlerin salondan mutlu ayrılmasını sağlayacak.
Film, birincisinde olduğu gibi şehir hayatının en güzel ve in mekânları, ünlü modacıların tasarımları ve markalarıyla oluşturulan kostümler, her türlü görsel estetiği barındıran görüntüleriyle Amerikan romantik komedilerini aratamayacak türden bir film olarak hazırlandı. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vizyona girecek, İstanbul, Antalya ve Tekirdağ’da sekiz haftada çekilen filmin yapımcılığını Boyut Film/Murat Tokat üstleniyor. Reklam yönetmeni Erol Özlevi’nin ilk uzun metraj filmi olan Romantik Komedi 2 Bekârlığa Veda’yı Aslı Zengin ve Ceren Aslan birlikte kaleme aldılar.
SİNOPSİS
Zeynep Ergün’le evli, Esra ise Mert’le evlilik hazırlığındadır. Didem arkadaşları arasında tek bekâr olarak kalmıştır. Didem hala Cem’den bir evlilik teklifi alamaması yüzünden evlenmeye giden yol adlı bir kitabı okumaya başlar. Kitapta okuduğu taktikleri sevgilisi Cem ‘in üzerinde denediği halde olaylar hiç ummadığı şekilde gelişir. Aynı zamanda ünlü bir oyuncu olan Cem’in yeni filminde başrolü paylaştığı Gözde yüzünden Didem’in kıskançlık krizleri başlar. Didem Esra ve Zeynep’i de yanına alarak cem’i gizlice takibe alması erkekler tarafından planlanan Mert’in bekârlığa veda partisinin ortaya çıkmasına sebep olur. Bekârlığa Veda gecesinde yaşananlar bütün herkesin ilişkisinde sürprizlere yol açacaktır.
ROMANTİK KOMEDİ BEKÂRLIĞA VEDA
BOYUT FİLM SUNAR
YAPIMCI: MURAT TOKAT
YÖNETMEN: EROL ÖZLEVİ
OYUNCULAR: SİNEM KOBAL- ENGİN ALTAN DÜZYATAN- SEDEF AVCI -CEMAL HÜNAL -BURCU KARA -GÜRGEN ÖZ -ÖYKÜ ÇELİK -GÖKÇE ÖZYOL –ÖZGE ULUSOY -KUBİLAY PENBEKLİOĞLU- ALİ ERSAN DURU-NURSELİ İDİZ -ROZET HUBEŞ KONUK OYUNCULAR ÜNAL SİLVER -SELİM BAYRAKTAR
SES: SEÇKİN AKYILDIZ
IŞIK: DURMUŞ DEMİREZEN
MAKYAJ: İLKNUR VURAL
SAÇ TASARIM: ENDER BOZKURT
KOSTÜM TASARIM: EZGİ AYAZ
KURGU: HAMDİ DENİZ
SANAT YÖNETMENİ: DİLEK PINARCI BAŞAK
MÜZİK: YILDIRAY GÜRGEN
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: JAMES GUCCIARDO
GENEL KORDİNATÖR: CEREN ASLAN
SENARYO: ASLI ZENGİN –CEREN ASLAN
Dijital basında 2023’te en çok konu olan...
MİCHAELA ASTRO'DAN YILBAŞI RİTÜELLERİ
Güney Kore'den yeni bir akım!
Emeklilerin işe geri dönme olasılığının...
TRT World Forum 2023” İçin Geri Sayım Başladı
Müslüman Dünyada Çağdaş Düşünce Konferansı...
Seçim döneminin “sahte haber karnesi” yayımlandı
Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde ayrıntılar...
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!