SIFIR FİLM'İN ÖZEL GECESİNDE PASCAL NOUMA BASINA TEPKİ GÖSTERDİ

Her zaman gazetecilerle sohbet eden ve her zaman pozlar veren Pascal Nouma geçen akşam Sıfır film Yapım’ın özel gecesinde gazetecilere tepki gösterdi. Yanında bir kız arkadaşıyla Mojito Gece Kulübü’ne gelen Pascal Nouma herkesi resim çekilmemesi konusunda uyardı.

Pascal Nouma'yı Sıfır Film yapımcısı Ulaş Çobancı zor ikna etti. Daha sonra gazetecilerin masadan ayrılmasından sonra ortalık biraz yatıştı. Sıfır film 1.yılı dolayısı ile düzenlediği geceye katılanlar arasında Ahmet Selçuk İlkan, Mahmut Hekimoğlu, Kayserili iş adamları, Mustafa Karadeniz, Muharrem Erdemir, Tahir Yaman, Alper Alp, Yaşar Çifçi, Erkan Özerman ve manken dostları, Selahattin Taşdöğen ve daha birçok tanınmış kişi ve mankenler geceye renk kattılar.

Yapımcı Ulaş Çobancı piyasaya çok iyi bir giriş yaptıklarını TRT ile çalıştıklarını ve daha birçok projenin hazır olduğunu ve daha güzel işlere imza atacaklarını belirtirken gelen misafirlerle tek tek ilgilenerek teşekkür etti. Mojito’daki özel gece sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Yazı ve Fotoğraflar; Muharrem ERDEMİR

Editör: TE Bilisim