4 sezondur projelere stylist olarak  imza atan Stil danışmanı Mert Aslan, kusursuzluğu bulmanın en doğal tarafını adL Night Zoom tasarımlarıyla birleştirilerek  ‘’Night Zoom Styled by Mert Aslan’’ koleksiyonunu hazırladı.

 

Siyah, kemik, beyaz, pudra pembe ve kırmızıyı ana renkleri oluştururkendinamizmi ortaya çıkarmak için kullanılan turkuvaz, saks, mercan, güneş sarısı, haki ve lacivert  renkleri geceye yorumlanıyor. Her yaşta kadının kendi stilini oluşturabileceği gündüzden geceye tasarımlar, günün her anında zarif ve şıklığı ön plana çıkartıyor. Vücut formlarını zarifçe vurgulayan gece elbiselerinin yanı sıra, birbirleriyle kombinlenebilecek,  gömlek,  bluz, etek, pantolon grupları,  maskülen dokunuşlarla smokinlerden esinlenerek oluşturulan takım ve tulum grubu, stili ön plana çıkartan tasarımlar ve aksesuarlarla birlikte koleksiyon 100 parçadan oluşuyor. 



Ünlü ve başarılı stil danışmanı Mert Aslan “adL ile 4 sezondur birlikte styling projelerine imza atmaktayız. adL ile modaya bakış açılarımız çok uyumlu, bu noktada birlikte  elegan ve zarif adL kadınını temsil edecek bir abiye koleksiyonu tasarlama fikri beni tamda kalbimden vurdu diyebilirim. adL kadını şık ve zarif bir görünüm sergilemekle birlikte aynı zamanda modayı takip etmeyi seven bir kadın… Benim hayalimdeki  ihtişamlı ve stili ön plana çıkaran kadın ruhunu, koleksiyonumuza yansıtarak son derece modern, çekici ve  gösterişli bir kadın yarattık” dedi.

adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık “Bu yaz mezuniyet, kokteyl ve davetlerde zarif, sofistike ve elegan görünmek isteyen genç kızlar ve kadınlar için minimal çizgiler taşıyan alternatif bir koleksiyon yarattık. Kalitesine oranla fiyat aralığını satın alınabilir olması da koleksiyonumuzda güvendiğimiz noktalardan biri. Çok özel, iki farklı renk kumaşın lamine edilmesiyle ortaya çıkan tasarımların canlı renkleri her ortamda fark yaratacak. Son derece şık ve rafine parçaları moda severler için bir araya getirdik, sonuçlarını heyecanla bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim