Optik Gazete’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Amatör Video Yarışması’na başvurular başladı. “Mercekten Yansıyanlar” konulu yarışmaya optik mağaza sahibi, optik mağaza çalışanları, optisyenlik bölümü öğrencileri, optisyenlik bölümü öğretim üyeleri, radyo, sinema, televizyon bölümü öğrencileri ya da konuya ilgi duyan 18 yaş üzerindeki herkes katılabiliyor. En çok oy alarak birinci olan video sahibi Hyundai i10 Otomobil ile ödüllendirilecek.

Toplumun dikkatini gözlüğün ve kontak lensin sağlık ürünleri olduğuna çekmek, kaliteli gözlük camı ve doğru şekilde kontak lens kullanmanın önemini vurgulamak gibi amaçlarla Optik Gazete tarafından  bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Mercekten Yansıyanlar”konulu Amatör Video Yarışması’na başvurular başladı.

Katılımcıların gözlük ya da kontak lens kullanmanın önemini en ilgi çekici, eğlenceli ve en bilgi verici şekilde aktarmayı başarmasının beklendiği yarışmada 2 ayrı ödül sistemi olacak. Videoda görünen kodun SMS ile gönderilmesi ile en yüksek oyu alan katılımcılar ödüllerine hak kazanacaklar.

Bausch + LombElegance Contact Lenses ve Johnson & Johnson’ın sponsor olduğu yarışmada en çok oy alan 1. Video Hyundai i10 Otomobil, 2. Video Scooter Motosiklet, 3. Video Hong Kong Optik Fuarına 2 Kişilik Seyahat  (9-11 Kasım 2016, Otel, Uçak ve Günlük Masraflar), 4. Video Dijital Fokometre , 5. Video iPhone 6 ve Apple Watch sahibi olacak. Jüri Oylaması / Mansiyon Ödülü Oylama süresi bittikten sonra jürinin seçeceği bir video sahibine ise mansiyon ödülü olarak iPhone 6 verilecek.

Son video teslim ve başvuru tarihinin 9 Mayıs 2016 saat 17:00 olduğu yarışmada, ilk başvuru tarihinde gelen videoların 48 saat içinde yüklenmesiyle oylama başlayacak.

Optik Gazete 3. Amatör Video Yarışması “Mercekten Yansıyanlar “ katılım kural ve koşullarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye www.optikgazete.com'dan ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim