Aşk Yeniden, kıvılcımını yitiren bir evliliği ele alıyor. “Kay, eşi Arnold’a yeniden aşık olmak, ona yeniden bağlanmak istiyor.” diyor filmde Tommy Lee Jones ve Steve Carell’la başrolleri paylaşan Meryl Streep. “Kendini ona ait hissetmek, aralarında güçlü bir bağ olmasını ve kendisine ilgi duyduğunu hissetmek istiyor. Ama sanırım ona soracak olsanız, Arnold için hiçbir şey sorun teşkil etmiyor. Evliliklerinde hangi noktada olduklarını soracak olsanız ‘Ne bileyim, ortada falan.’ der muhtemelen.”

“Kendinden olukça hoşnut bir adama.” diyor Jones canlandırdığı Arnold karakteri için. “Hayatta kadere boyun eğmiş gibi bir hali var. Evliliğinin ne durumda olduğu hakkında çok da kafa yormuyor. Mevcut durumu değiştirmek için mücadele edecek bir kişi değil.”

Meryl Streep, bu durumun birçok çiftin başından geçen bir kopma olduğunu dile getiriyor. Ne var ki, bu insanın kendini oyalayabileceği birçok unsur barındıran bir kültüre mensup kişilere daha çok hitap eden bir kopma. “Dikkatimiz paramparça olup dağılınca, insanın birbiriyle bağ kurma özlemini güçlendiriyor sadece.” diyor Streep. “Yakınlık ihtiyacı, fark edilme, anlaşılma ve sevilme isteği, talebi ve özlemi bizim kültürümüzün özünde olan şeyler.” ÖZET:

Kay (Meryl Streep) ve Arnold (Tommy Lee Jones) sadık ve özverili bir çifttir. Ama onca yıllık evliliğin ardından Kay evlilik hayatını biraz canlandırmayı ve kocasıyla yeni bir bağ kurmayı istemektedir. Great Hope Springs isimli küçük bir kasabada faaliyet gösteren, meşhur bir çift terapistinin (Steve Carell) adını duyunca, şüpheci ve bildiğinden şaşmayan kocasını, bir hafta evlilik terapisi almak üzere uçağa bindirmek için ikna etmeye kalkışır. İnatçı Arnold’ı bildiğinden şaşmaya ikna etmek bile zorken, her ikisi içinde yatak odasında aralarına giren kara kediyi kovmak ve ilk defa birbirlerine aşık olmalarını sağlayan o kıvılcımı yeniden çakmak söz konusu olduğunda asıl zorlukla karşı karşıya kalacaktır.

Columbia Pictures, Mandate Pictures ve Metro-Goldwyn-Mayer Pictures sunar; bir Film 360 / Escape Artists yapımı; bir David Frankel filmi.

 Gösterim Tarihi:05 Ekim 2012 İthalat: Moviebox Dağıtım: Medyavizyon Başrolde: Meryl Streep, Tommy Lee Jones ve Steve Carell. Yapımcı: Todd Black ve Guymon Casady. Senarist: Vanessa Taylor. Başyapımcılar: Steve Tisch, Jason Blumenthal, Nathan Kahane ve Jessi Nelson. Görüntü Yönetmeni: Florian Ballhaus. Set Tasarımcısı: Stuart Wurtzel. Kurgu: Steven Weisberg. Kostüm Tasarımcısı: Ann Roth. Ortak Yapımcılar: Kelli Konop, Brian Bell ve Lawrence Grey. Müzik: Theodore Shapiro. Müzik Süpervizörü: Julia Michels. Filmin Süresi: 100 dakika. Yapım: ABD Tür: Romantik, Komedi
Editör: TE Bilisim