Her Şey Tadında

Jess Molho ve Sena Keçeli’nin sunduğu “Her Şey Tadında” programına Sefa Doğanay konuk oluyor.

Katıldığı yarışma programında yaptığı taklitlerle milyonların beğenisini kazanan Sefa Doğanay, Her Şey Tadında’ya konuk oluyor. Doğanay, taklitlere nasıl hazırlandığı, taklit etmekte en çok zorlandığı ismi ve birçok ayrıntıyı Turkmax izleyicleri için anlatıyor. Yeni taklitlerini sizlere sunuyor.

Jess Molho ve Sena Keçeli’nin ünlüleri ve konularında uzman konuklarını ağırladığı, hayata dair her konuya yer verilen Her Şey Tadında’da, deneyimli gazeteci İpek Durkal’ın önderliğindeki “Magazin Masası”nda güncel haberler değerlendirilirken, Eyüp Kemal Sevinç lezzetli yemek tarifleriyle programa lezzet katmaya devam ediyor.

“Her Şey Tadında”, hafta içi her gün saat 09.00’da Turkmax’ta izleyiciyle buluşuyor.

 

İşe Yaramaz (Chantrapas)

 

Tür: Dram

Yönetmen: Otar Iosseliani

Oyuncular: Dato Tarielachvili, Tamuna Karumidze

Yapım: 2010 Fra-Gür, 122 dk

 

Herkes onu susturmaya çalışırken Nicolas’ın o günlerdeki sorunlarının baş kaynağı özgürlüktür... ‘İdeologlar’ tarafından susturulmaktan bıkan Nicolas, yurdunu bırakıp özgürlük ve demokrasinin beşiği, Fransa’ya gider. Ama bu ‘günahsızlık’ uzun sürmez.

Moviemax FESTIVAL 20 Haziran Çarşamba 21.30

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2)

Efsane seri, 10 yılın sonunda final diyor! Harry Potter’ın son kitabından iki film halinde sinemaya uyarlanan müthiş maceranın ikinci bölümü, Moviemax Premier HD’de.

Harry Potter serisinin son macerası ve merakla beklenen son filmin ikinci bölümü… Destansı finalde, iyi ile kötünün mücadelesi büyücülük dünyasını büyük bir savaşın içine sokmuştur. Tehdit hiçbir zaman bu kadar büyük olmamıştır ve artık hiçbir yer güvenli değildir. Lord Voldemort ile son karşılaşmasına gittikçe yaklaşan Harry Potter’ın en büyük fedakârlığı yapması gerekecektir...

İngiliz yazar J.K. Rowling, trende aklına gelen kitap fikrini gidip bir kafede kağıda dökmesi ile, hayatımıza girdi Harry Potter. İlk kitap, 2001’de sinemaya uyarlandı ve sonrasında ise her kitap. Harry Potter efsanesi, Moviemax Premier HD‘de izleyeceğiniz sekizinci film “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2” (Harry Potter ve Ölüm Yadigârları Bölüm 2) ile artık sona eriyor belki, ama ünlü serinin ne edebiyattaki ne sinemadaki ne de popüler kültürdeki izleri kaybolacak. Tabii, Harry Potter’dan ‘yadigâr’ pek çok büyü de unutulmayacak…

 

Moviemax PREMIER HD 20 Haziran Çarşamba 22.45

Editör: TE Bilisim