DÜNYA GÜZELİ AZRA AKIN’LI FİLM “ÇİLEK” ŞİMDİ DVD’DE!

Yapımcılığını ve müziklerini Halil Sezai’nin üstlendiği, senaryosunu Çağlayan Neyman’ın yazdığı,  yönetmenliğini Emrah Sönmez’in gerçekleştirdiği, Dünya güzeli ünvanlı Azra Akın’ın yanı sıra Ahmet Olgun Sünear,Selen Öztürk, Bülent ŞakrakKadir Özdalİlker Aksum ve Soydan Soydaş gibi pek çok tanıdık ismin başrollerinde yer aldığı film “Çilek” Kanal D Home Video etiketiyle raflarda yerini alıyor.

Çilek yaşadığı kasabanın en güzel kızıdır; Kaan ise çocukluk yıllarından beri ona platonik olarak âşıktır. Çilek’in en büyük hayali, büyük şehir İstanbul’a gidip şarkıcı olabilmektir. Kaan ise yıllardır peşinde sessiz sedasız takip ettiği Çilek’e duygularını açmayı umar. Fakat Çilek’in Hayri adında bir sevgilisi vardır ve onun barında şarkı söylemektedir. Kaan, Çilek’in karşısına çıkar hayallerini  gerçekleştirmeyi vaat eder, Çilek ise ansızın gelen bu teklife karşılık Kaan'a aşkını sunar. Hayri’nin ortalarda olmadığı bir zamanı kollayan ikili, soluğu yollarda alırlar. İstanbul’a varmayı hedeflerler ama artık peşlerinde Hayri ve adamları ve hatta emniyet güçleri de vardır!

Ayrıca DVD’de ekstra olarak Kamera Arkası, Fragman’ın dışında Azra Akın “Söyle”, Gökhan Sönmez “Başını Eğme”, Halil Sezai & Sansar Salvo “Büyük Yalnızlık” şarkıları da yer almaktadır.

Hikâyesi çizgi roman (graficnovel) tekniğinde çizimlerle desteklenen ilk Türk filmi olma özelliğini de taşıyan “Çilek” Kanal D Home Video etiketiyle tüm satış noktalarında.

Editör: TE Bilisim