15 Temmuz 2026 Çarşamba

15. HANGİ İNSAN HAKLARI? FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

BU KASABADA NORMAL İNSAN YOK!

“EUREKA”

29 Şubat 2012 Çarşamba 16:32
BU KASABADA NORMAL İNSAN YOK!

EUREKA”

“Eureka”yı izleyip de, evde hemen bir buluş yapma hevesine girmemek mümkün mü? Olağandışı bir kasabanın bilim insanlarından oluşan popülasyonu ve polisiye olaylar üzerine kurulu “Eureka” her zamanki yüksek temposunu koruyarak 3. sezonuyla 4 Mart Pazar akşamı saat 22.45’te Universal Channel Türkiye izleyicileriyle buluşuyor.

Federal Marshall olan Jack Carter, arabasının kaza yapması sonucu haritalarda görünmeyen bu acayip kasabaya gelir ve kasabanın şerifinin ciddi şekilde yara alması sonucu klasik bir soruşturmada görev aldığını düşünerek olayları incelemeye başlar. Ancak kısa sürede bulduğu deliller çok ileri bir teknolojinin uzay zaman sürekliliğinde kopmalar meydan getirdiğini ortaya koyar. Olayı çözmekteki başarısı ile kendisinden Eureka’da kalması istenir.

Kısa sürede görecektir ki kasabada neredeyse normal insan yoktur. Çocuklar yaşlarının çok üstünde formüller çözer. Klonlar etrafta gezer ve bir sürü yüksek teknoloji ürün günlük hayatta kullanılmaktadır. Kısacası herkes bilim adamıdır.

Universal Channel, HD ve standard görüntü kalitesiyle D-Smart üzerinden (kanal 17 ve 417), Teledünya’dan ise kanal 14 üzerinden izlenebilir.

Ayrıntılı bilgi için: www.universalchannel.com.tr

 

Dizi Hakkında

Eureka kasabasını 1940′lı yıllarda, atom bombasını Nazi Almanyası’ndan kılpayı önce yapmayı başararak savaşı kazanan ABD hükümeti kurmuştur. Amaçları gelecekte bilimde geri kalmamak için özerk ve gizli bir yaşam alanı oluşturmaktır. Albert Einstein’in 2. Dünya savaşı sırasında ABD Başkanı Franklin D. Roosevelt’e yazdığı ünlü mektuptan yola çıkarak oluşturulmuş senaryo her bölümde bilimsel bir gizemi önümüze seriyor.

Eureka kasabasının en önemli araştırma şirketi olan Global Dynamics, ticari ve aynı zamanda askeri uygulamalarda kullanılan teknolojik gelişmelerden sorumlu. Yapılan tüm bu gizli çalışmalar Department of Defense’in (DOD)  kontrolü altında yapılıyor.

İlk sezonun sonunda Carter, Eureka’da yaşamaya devam etmesini sorgularken başına gelen yeni bir kaza ile yepyeni bir dünya keşfederek kalmaya karar verir. 2. sezonun sonunda; insan eti yiyen bir virüsün Eureka kasabasının en önemli araştırma şirketi olan Global Dynamics’e verdiği zararları yok etmek için büyük çaba harcarlar.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    e-gazete
    • Sinematur - 05 Ocak 2015 Manşeti
    KARİKATÜR
    ARŞİV