Anadolu Ajansı (AA) Dünyanın en büyük haber fotoğrafı festivali "Visa Pour L’Image 2014"e katılıyor 

 

Anadolu Ajansı 1-7 Eylül 2014 tarihleri arasında, Fransa’nın Perpignan kentinde gerçekleştirilecek olan dünyanın en büyük  foto muhabirliği festivaline katılacak. 

 

50 ülkeden 3000 profesyonelin ziyaret etmesi beklenen festivalde Anadolu Ajansı,  Getty Images, EPA, AFP gibi sektörün önde gelen ajanslarıyla beraber Kongre Sarayı'nda stand açacak ve ajans temsilcilerini, foto muhabirlerini ve profesyonel fotoğraf dünyasının çeşitli aktörlerini ağırlayacak. 

 

AA festival çerçevesinde görüşeceği yabancı foto muhabirleriyle uluslararası ağını genişletmek olanağını sağlayacak, yabancı partner ajanslarla bir araya gelerek yeni işbirliği alanları konusunda görüşmeler yapacak.  AA ayrıca, çok önemli iki projesi olan  “anadoluimages.com” ve “İstanbul Fotoğraf Yarışması” projelerini, uluslararası haberl fotoğraf dünyasına ilk defa tanıtmış olacak. 


AA heyetinde Genel Müdür Yrd. Vekili Yılmaz Yaman,  Görsel Haberler Yayın Yönetmeni Ahmet Sel,  Ürün ve İş geliştirme Yöneticisi Bora Uçak ve Pazarlama ve Satış Yöneticisi Recep Özçelik yer alacak. AA Genel Müdürü Kemal Öztürk’ün de festivale katılması bekleniyor. 


Kaynak: Anadolu Ajansı

Editör: TE Bilisim