Türkiye’nin ilk komedi festivali olan ve 2015 yılından bu yana aralıksız düzenlenen “5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali”nin programı açıklandı. 1-17 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalde, komedinin önde gelen isimleri Ankaralıları kahkahaya boğacak.

17 gün boyunca başkent seyircisiyle bir araya gelecek olan ve bu yıl 5’ncisi düzenlenen “Ankara Uluslararası Komedi Festivali”nin programı belli oldu. Festival, Ankaralılara keyifli bir kasım ayı sunacak. Gösteri programının stand-up geceleri bölümü ise #maltkafası desteğiyle gerçekleşecek.

AÇILIŞI CEM YILMAZ’IN “DİAMOND ELITE PLATINUM PLUS” ADLI GÖSTERİSİYLE YAPILACAK!

Açılışını, Cem Yılmaz’ın “Diamond Elit Platinum Plus” isimli gösterisiyle gerçekleştirecek ve çok alternatifli bir programa sahip olan festivalde;Ferhan Şensoy, Alpay Erdem, Mahşer-i Cümbüş, Vedat Özdemiroğlu, Yıldıray Şahinler, Zafer Algöz, Hayrettin, Can Yılmaz ve Erkan Can gibi sevilen isimler Ankara seyircisiyle buluşacak.

Sanat yönetmenliğini usta mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu’nun yaptığı festivalin yapımcılığını ise “Gezgin Kültür Sanat”üstleniyor.

“5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali”yle ilgili detaylı bilgiye sosyal medya hesaplarından veya www.ankarakomedifestivali.com.tr adresinden, etkinlik biletlerine ise Biletix, Dost Kitabevi Şubeleri ve etkinlik gişelerinden ulaşılabilir.

FESTİVAL MEKANLARI İSE ŞÖYLE:

Nazım Hikmet Sanat ve Kongre Merkezi

Congresium

Tatbikat Sahne

4 Mevsim Tiyatro Salonu

                                                                      GAGA Manjero

Route Sahne

IF Sokak