Mizah Festivali Mayıs’ta…

çizim - çekim - yazım - yapım

Türkiye’nin  usta mizahçıları  bu sene ilki yapılacak Mizah Festivali’nde bir araya geliyor. 9-10 Mayıs tarihlerinde yapılacak festivalde, Ahmet KURAL, Ali LESKAY, Burak AKSAK, Büşra PEKIN, Ceyhun YILMAZ, Metin AKPINAR, Umur BUGAY, Emrah KAMAN, Erdil YAŞAROĞLU, Ersin KARABULUT, Murat CEMCİR, Murat KAMAN, Nihat SIRDAR, Selçuk AYDEMİR, Şinasi YURTSEVER, Uğur GÜRSOY, Ümmü BURHAN, Yiğit ÖZGÜR, @argostroloji ve @otekidunyali gibi edebiyat,televizyon, sinema, radyo, çizgi dünyası ve soysal medyanın usta mizahçıları  mizahseverlerle buluşacak.

Çizimden çekime yazımdan yapıma Türkiye’de Mizah, atölye ve eğitimlerle mizahseverlere sunulacak.

Atölye, 9 - 10 Mayıs 2015 tarihlerinde, Mustafa Kemal Kültür Merkezinde iki gün devam edecek.

Oyuncu Serap Matyaş’ın öncülüğünde gerçekleşen festivalden sağlanacak gelir Heryerde Sanat Derneği’ne  bagışlanacak.

Biletleri Biletix üzerinden satışa sunulan Mizah Festivali’nde katılımcılar ideal mizah nasıl olmalı? ve Türkiye’de halihazırda mizah nasıl yapılıyor ?  sorularını tartışmaya açacaklar .

www.mizahturkiye.com /turkiyedemizah

[email protected] /turkiyedemizah

 

**HERYERDE SANAT DERNEĞİ**

Mardin'de;  bölgenin yerlisi ve  Ortadoğu’daki savaş nedeniyle ülkelerinden ayrılmak zorunda bırakılmış gençlerle sanat yapmak için kurulmuş bir dernektir... Her Yerde Sanat Derneği Mardin’deki Sirkhane’de savaşın çocuklarına sanat öğretmektedir.

Mardin'deki çocuklar şartlarının zorluklarına rağmen “Dünya Sirk Haritasına ’’ girmeyi başaracak bir ‘sirkhane’ yaratmışlardır.

Editör: TE Bilisim