TİYATRO BAĞIMSIZLIK YAPAR

21. İSTANBUL TİYATRO FESTİVALİ BİLETLERİ  7 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ SATIŞA ÇIKIYOR

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş’ın sponsorluğunda düzenlenen 21. İstanbul Tiyatro Festivali biletleri 7 Ekim Cumartesi gününden itibaren İKSV ana gişe ve Biletix satış noktalarından temin edilebilir.

13-26 Kasım tarihleri arasındaki gerçekleştirilecek 21. İstanbul Tiyatro Festivali, yurtdışından 6, Türkiye’den 13 olmak üzere toplam 19 tiyatro dans ve performans topluluğunun 55 gösterisine ev sahipliği yapacak.

Festivalde gösterilerin yanı sıra okuma tiyatrosu, söyleşi ve kitap tanıtımları, film gösterimleri, atölye çalışmaları ve ustalık sınıfları gibi ücretsiz etkinlikler de yer alacak.

21. İstanbul Tiyatro Festivali biletleri 7 Ekim Cumartesi günü 10.30’dan itibaren Biletix satış noktaları ve İKSV ana gişeden (10.00–18.00 saatleri arasında açık olan ana gişe, 8 Ekim hariç Pazar günleri kapalıdır) temin edilebilecek.  21. İstanbul Tiyatro Festivali’nin biletleri 10 TL’den başlayan fiyatlar ile izleyicilerle buluşacak. Festival biletleri hizmet bedeli olmaksınız İKSV ana gişeden, hizmet bedelli olarak Biletix parakende satış noktaları, çağrı merkezi ve web sitesi üzerinden temin edilebilir.  Lale Kart sahipleri festival biletlerinde %25’e varan özel indirimlerden yararlanabilecekler.

 

21. İstanbul Tiyatro Festivali’nde Tüm Öğrenci Biletleri 10 TL

 

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın 45. yılında öğrencilerin kültür sanat erişimini artırmak ve kolaylaştırmak amacıyla başlattığı projelerden bir yenisi de 21. İstanbul Tiyatro Festivali’nde hayata geçecek. Koç Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş’ın sponsorluğunda festival programındaki tüm öğrenci biletleri 10 TL’den satışa sunulacak. #okuldantiyatroya