6. Ramazanda Caz bu sene açıkhava konserlerinden oluşuyor.


İstanbul’un yeni  gözde konser yeri  Maslak’taki  Uniq İstanbul  Volkswagen Arena’dan sonra , müzikseverlere bir de açıkhava mekanı  sunuyor.

Bu muhteşem ormanın önündeki  sahneyi, çimlerin üzerindeki  minderlerde izleme ayrıcalığı sunan Uniq İstanbul  Açıkhava  Sahnesi  İstanbul’un  en popüler  açıkhava yeri olmasına aday.

Ramazanda Caz,  Okay Temiz ve Roman Orkestrası’nın Uniq Açıkhava sahnesinde vereceği  konserle başlıyor.  Bu konserle Türkiye’deki  Roman Caz akımının öncülerinden  efsanevi Okay Temiz ve Magnetic  Band  topluluğu yeniden bir araya geliyor. Ramazanda Caz’ın bu açılış konserinde kimse yerinde duramayacak!

“Only Lovers Left Alive” filminde söylediği şarkıyla ün kazanan ve büyük beğeni  toplayan    Yasmine Hamdan konseri  merakla bekleniyor. Konser  5 Temmuz  Pazar günü  Uniq Açıkhava sahnesinde gerçekleşecek.

Fransız Roman Caz geleneğinin en iyi temsilcilerinden ünlü kemancı Pier Blanchard & Gypsy Jazz Quartet konseri  de  9 Temmuz Perşembe günü Uniq Açıkhava sahnesinde  gerçekleşecek. Geçen sene Fransız Sarayı Bahçesi’nde konser  veren  ve çok beğenilen bu topluluk, yoğun istek üzerine yeniden Ramazanda Caz’da!

FRANSA SARAYI BAHÇESİ’NDE KONSER

Ramazanda Caz’ın geçtiğimiz sene müzikseverlere kazandırdığı bu harika mekanda Andre Manoukian Quartet konseri gerçekleşecek.  Charles Aznavour’un  birlikte en sık konser verdiği ünlü Fransız piyanistin Quartet’I de bu konserde olacak. Türk-Roman müziğinin olağanüstü virtüözlerinden usta klarnetçi Yarımdünya  Hasan,  ünlü asma davul ustası Hacı Rüstem Çembeli  ve ünlü zurna virtüözü  Ahmet  Özden  bu konserde  yer  alıyor.  Bu asla kaçırılmayacak bir buluşma!

RAMAZANDA CAZ’IN ANKARA KONSERİ

Bu sene bir konser de  Ankara’da!

Ramazanda Caz ilk kez  İstanbul dışına çıkıyor ve Ankara’da  müzikseverlerle  buluşuyor!

11 Temmuz  Cumartesi  Andre Manoukian Quartet  yine  Yarımdünya Hasan,  Hacı Rüstem Çembeli  ve Ahmet Özden ile  birlikte  Fransa  Büyükelçiliği Bahçesi’nde konser verecek.

Hakan Erdoğan Productions tarafından düzenlenen Ramazanda Caz, Kültür  ve Turizm Bakanlığı, Uniq İstanbul  ve Fransa İstanbul Başkonsolosluğu tarafından desteklenmektedir.


Biletler:

80TL
60TL
Minder:  60TL

Öğrenci:  30TL

Editör: TE Bilisim