5. ANKARA ULUSLARARASI KOMEDİ FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

1-17 Kasım 2019 tarihleri arasında ve 10 ayrı mekanda komediseverlerle buluşacak olan festival, zengin içeriklerle ve sürprizlerle geliyor.

 

İçeriğinde gösteriler, tiyatrolar, stand-up’lar, atölyeler, konserler, söyleşiler, çocuk etkinlikleri ve amatör komedyenler için düzenlenen etkinlikler bulunduran “5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali”, başkent seyircisine keyifli bir kasım ayı vaat ediyor.


 

AÇILIŞI CEM YILMAZ’IN “DİAMOND ELITE PLATINUM PLUS” ADLI GÖSTERİSİYLE YAPILACAK!

 

Açılışını, Cem Yılmaz’ın “Diamond Elit Platinum Plus” isimli gösterisiyle gerçekleştirecek ve çok alternatifli bir programa sahip olan festival boyunca, yerli ve yabancı ünlü güldürü sanatçıları çeşitli mekânlarda Ankara seyircisiyle buluşacak.

 

Sanat Yönetmenliği’ni usta mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu’nun yaptığı festivalin yapımcılığını ise “Gezgin Kültür Sanat” üstleniyor.

 

“5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali”yle ilgili detaylı bilgiye sosyal medya hesaplarından veya  www.ankarakomedifestivali.com.tr adresinden, etkinlik biletlerine ise Biletix, Dost Kitabevi Şubeleri ve etkinlik gişelerinden ulaşılabilir.

FESTİVAL MEKANLARI İSE ŞÖYLE:

Nazım Hikmet Sanat ve Kongre Merkezi

Congresium

Tatbikat Sahne

4 Mevsim Tiyatro Salonu

GAGA Manjero

Route Sahne

IF Sokak