Dünya yıldızları, 2014’ün en ses getirecek festivali GNCFEST’te buluşuyor!

7 Eylül Pazar günü İTÜ Stadyumu’nda tüm gün sürecek, Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll’in düzenlediği GNCFEST’te, dünyadan ve Türkiye’den birçok ünlü isim sahne alacak. Bu isimlerden en büyük sürpriz ise ülkemizde ilk defa konser verecek olan, “Happy” şarkısı ile dünyaca ünlü Grammy ödüllü müzisyen Pharrell Williams. Pharrell Williams dışında gün boyunca Rita Ora, INNA, Manga, Mabel Matiz ve Model gibi isimler de festivalde sahne alacak.

Pharrell Williams’ın Avrupa turnesinin ilk durağı gnçtrkcll’le GNCFEST

Turkcell’in gençlik markası gnçtrkcll tarafından düzenlenen, 2014’ün en büyük, en eğlenceli ve en interaktif festivali olmaya aday GNCFEST’in en büyük sürprizi Grammy ödüllü şarkıcı Pharrell Williams. Özellikle “Happy” şarkısı ile bu senenin hit’i olan ve sosyal medya fenomeni haline gelen Pharrell Williams, Avrupa turnesine GNCFEST’teki konseriyle Türkiye’den başlayacak.

Festivalde Williams’ın yanı sıra İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Rita Ora ve Romanyalı şarkıcı INNA da sahne alacak. Türkiye’den ise performanslarıyla tüm gençlik etkinliklerinin vazgeçilmezi Manga, son dönemin en iyi çıkış yapan isimlerinden Mabel Matiz ve son yılların en başarılı rock müzik gruplarından Model şarkılarıyla gençlere keyifli anlar yaşatacak.


Bahar Uçanlar: “Türkiye’nin en genç, en renkli, en interaktif festivalini yapıyoruz.”

Turkcell Bireysel Pazarlama Gençlik Segment Direktörü Bahar Uçanlar, bu yıl itibariyle GNCFEST’in, Türkiye’nin en genç, en dinamik, en keyifli ve bol müzikli festivali olmaya aday olduğunu belirterek, “Turkcell olarak 8 yıldır, Türkiye’nin farklı illerinde GNCFEST konserleri düzenledik ve binlerce gnçtrkcll’li ile biraraya geldik. Ancak bu yıldan itibaren GNCFEST’i yılda 1 kez yapılan ve tüm gün sürecek, dev bir müzik festivaline dönüştürdük. Dünyaca ünlü yabancı sanatçılar ve çok sevilen yerli müzisyenler ile GNCFEST’in, gençleri hem müziğe hem de eğlenceye doyuracak, bambaşka bir festival olacağına inanıyoruz” dedi.

Üstün teknoloji altyapısı ve yüksek kullanıcı etkileşimi ile interaktif hale gelecek festival deneyimi ile gnctrkcll’liler cep telefonları üzerinden bambaşka bir eğlence fırsatı yakalayacaklar.

gnçtrkcll'lilere özel indirimler

7 Eylül Pazar günü İTÜ Stadyumu’nda gerçekleşecek festivalin kapıları 13.00’da açılacak. gnçtrkcll'lilere özel indirimlerin ve sürprizlerin yer alacağı GNCFEST’in bilet satışları, Biletix üzerinden gerçekleştiriliyor. gnçtrkcll'lilere özel indirimli bilet fiyatları 75 TL’den başlıyor.

Yılın en büyük festivali olmaya aday GNCFEST, ses getirecek yerli ve yabancı sanatçı performansları, eğlenceli ve renkli interaktif festival kurguları ile gençlere unutulmayacak bir deneyim vaad ediyor.


Festivalin dünya yıldızları

GNCFEST’in en büyük sürprizi Pharrell Williams’ın ismi müzik dünyasında ilk olarak Chad Hugo ile oluşturdukları prodüksiyon grubu The Neptunes ile duyuldu. Bu dönemde Britney Spears, Beyonce, Gwen Stefani gibi isimlerle çalışan Williams, 2004 yılında Justin Timberlake’in “Justified” albümündeki çalışmaları ile Yılın Prodüktörü ve En iyi Pop Vokal Albümü Grammy’lerini kazandı.

Son dönemin en büyük sosyal medya fenomenlerinden olan “Happy”, Daft Punk ile birlikte imza attıkları “Get Lucky” ve Robin Thicke’nin “Blurred Lines” gibi 2013’ün en büyük hitleriyle müzik dünyasının gündemine oturan Pharrell Williams, bu yıl da dört dalda Grammy’ye layık görüldü. Williams, 2006’dan bu yana ilk solo albümü olan G I R L’ü bu yılın mart ayında çıkardı.

İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Rita Ora, 2012’de çıkardığı ilk albümü ile listelerde ilk sıraya yerleşen “R.I.P.” ve “How We Do (Party)” single’larına imza attı. Rita Ora, 2013 BRIT Ödülleri’nde üç dalda aday gösterildi.

Roman şarkıcı, söz yazarı ve dansçı Elena Alexandra Apostoleanu, bilinen ismiyle INNA, YouTube’da 1 milyar tıklamayı aşan ilk Avrupalı kadın sanatçı olarak biliniyor. MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nin de aralarında bulunduğu pek çok ödülün sahibi olan INNA, Mayıs 2011 itibariyle İngiltere’de 100 binin üzerinde albüm ve 600 binin üzerinde single satışı gerçekleştirdi.

Editör: TE Bilisim