BÜYÜK EV ABLUKADA VE ANIL PİYANCI BEYAZ CENNET ULUDAĞ’I HARİKA PERFORMANSLARIYLA ISITTILAR.
TÜRKİYE’NİN EN YÜKSEK RAKIMDA GERÇEKLEŞEN PARTİLERİNDE SON GÜN YAKLAŞIK 2000 GENÇ EĞLENCEYE VE MÜZİĞE DOYDU.
Uludağ’da ilk kez sahne alan Büyük Ev Ablukada 2 saate yakın kaldıkları Vibe sahnesinde izleyenlere müzik ziyafeti yaşattı. Öğlen 14:00’te PUBG Mobile sahnesinde Mustafa Balaban ve Murat Oğulcan ile başlayan son gün, afterski partide Emrah İş ve Zeki Şen’in performansıyla devam etti. Birlikte Güzel sahnesinde Kubilay Caner ve Red Bull Kayak Odası partisinde Deniz Kır ile devam eden müzik şölenindeki son isimler Büyük Ev Ablukada, Anıl Piyancı, Furkan Çavuş ve Müjde Kızılkan oldu.
15 gün boyunca Türkiye, Hollanda, Belçika ve İran’dan toplam 10.500 kişiyi dağda buluşturan festivalde günübirlik katılımcılar ve festival otelleri dışında konaklayan misafirlerle beyaz cennet Uludağ 100.000’in üzerinde kişiye ev sahipliği etti. Bilyoner Winterfest süresince toplamda 58 Etkinlik düzenlenirken, yurtiçi ve yurtdışından 42 sanatçı festivalde sahne aldı.

29 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen Bilyoner Winterfest Türkiye’den ve dünyadan birçok önemli sanatçı ve grubu binlerce üniversiteli genç ile Uludağ’da buluşturdu. Ceza, Mahmut Orhan, Büyük Ev Ablukada, Murda, Norm Ender, Burak Yeter, Anıl Piyancı, Abdullah İnal, Aga B, DJ Artz&Bugy, Emrah İş, Arem Özgüç, Arman Aydın, Big G, Furkan Çavuş, Boygar, Deniz Sipahi, Müjde Kızılkan, Güntaç, Baran Bayraktar, Meli, Levent Özbay, Kubilay Caner,Virgin Radio DJ’s bu yıl beyaz cennet Uludağ’da sahne alan isimler.
Jüri Başkanı Derviş Zaim!
15. HANGİ İNSAN HAKLARI? FİLM FESTİVALİ...
5. SİNEMADA FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR!
KADINLARIN SESİ, İNSAN ONURU ve DİRENİŞ
28’inci Uluslararası Ankara Caz Festivali...
ÜCRETSİZ 4. ULUSLARARASI ÇOCUK HAKLARI FESTİVALİ...
44. İstanbul Film Festivali Başvuruları Açıldı
3. Uluslararası Diyarbakır Kısa Film Festivali...
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!