Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla TRT 1 ekranlarında salı akşamı yayınlanan  Yürek Çıkmazı ikinci bölümüyle izleyiciden büyük beğeni topladı.

 

Dizinin 2. bölümünde neler oldu:

 

Yürek Çıkmazı’nın ikinci bölümünde; Cennet’in mektubu suç duyurusu kabul edildi. Yılmaz ifade vermek için karakola çağrıldı ancak öfkesine hâkim olamayarak Zeynep’in üzerine yürüdü. Bunun sonucu olarak da geceyi nezarethanede geçirdi. Feride ve Birsen’le konuşan Zeynep, bir şey biliyorlarsa konuşmalarını istedi. Feride açıkça babasının tarafında olduğunu söyledi. Birsen ise her zamanki gibi çekimser kaldı. Ne annesinin göğsündeki morluğu ne de o sabah babasının onu eve sokmadığını söyledi. Cennet’in bir oğlu olduğunu ve uzun zamandır ailesiyle görüşmediğini öğrenen Zeynep, onun konuşabileceğini düşünerek, Halil’e ulaşmaya çalıştı…  Zeynep Halil’e ulaştığında ne olacak? Halil konuşacak mı?

 

Birsen, annesinin öldüğü sabah babasının onu eve almadığını Feride’ye anlattı.   Feride Birsen’i sert bir şekilde susturdu ve bu saçmalığı başka kimseyle paylaşmamasını istedi. Özellikle Halil’in bunu öğrenmemesi konusunda ablasını uyardı. Eve dönerken Yılmaz’a bundan bahsetti. Yılmaz’ın bu suçlamayı öfkeyle reddedeceğini beklerken Yılmaz duymazdan geldi. O sabah Yılmaz Birsen’i neden eve sokmadı? 

 

Kocasıyla sorunlar yaşayan Feride, bu durumu kimseye hissettirmediği için Yılmaz durmadan kocasını aramasını ve başındaki bu belayı def etmesini istedi.  Feride hep bahane buldu.  Eve döndüğünde antrede hazırlanmış bir bavul karşıladı onu. Feride’nin Yılmaz’a aşırı düşkünlüğü, maddi manevi elinde avucunda ne varsa ona harcaması ve her koşulda babasını kocasına tercih etmesi; Kıvanç’a evi terk etmekten başka çare bırakmamıştı. Karısına hala aşıktı ama bu şekilde evlilikleri yürümüyordu.  Babası söz konusu olduğunda Feride için dünya durmaktaydı. Kıvanç’ın aynı zamanda Caner’in de ortağı olduğunu gördük. Bünyelerine yeni katılan avukat Zeynep’in kayınvalidesinin davasını aldığını öğrendi. Kıvanç bunu neden kendine sakladı?

 

Bir Sevdadır’ın yeni bölümünde neler olacak? Bir Sevdadır’ın yeni bölümünde neler olacak?

Zeynep’in Cennet’in davasının peşinden istemsizce sürüklenmesi anne ve babasını, tedirgin etti. Zeynep için büyük fedakârlıkta bulunmuşlar ve onu kaderinden kaçırmak için uğraşmışlardı.  Zeynep’in geçmişindeki sır ne?!

 

Birsen’in çekimserliğini gören Zeynep, onunla bir kere daha konuşmak için mahalleye geldi. Bunu öğrenen Yılmaz, Birsen’den intikamını nasıl alacak?

 

Caner tarafından küçük düşürülen Halil, intikamını arabasını parçalayarak aldı. Ancak arabanın şirkete kayıtlı olduğunu ve kullanması için Zeynep’e verildiğini bilmiyordu.  Zeynep olayı Caner’e anlattı ve Halil’in sileceğe sıkıştırdığı 200 lira ile “bilmem anlatabildim mi?” notunu verdi. Caner arabayı parçalayanın Halil olduğunu anladı ve şikâyetçi oldu. Bölüm boyunca Halil’e ulaşmaya çalışan Zeynep, onun arabasını parçalayan kişi olduğunu anladığında neler yaşanacak?

 

Başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta’yı bir araya getiren projede; Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

 

Dramatik hikayesi ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen Yürek Çıkmazı dizisi, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü hikayesini ekranlara taşıyor.

 

Yürek Çıkmazı dizisinin yönetmen koltuğuna usta isim Serdar Gözelekli otururken, senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar kaleme alıyor.

 

Yürek Çıkmazı yeni bölümleriyle her Salı akşamı TRT 1’de… 
Editör: TE Bilisim