“KAÇAK GELİNLER” İN YENİ TANITIMI ŞAŞIRTTI!!!

Güzel oyuncu Selin Şekerci’nin canlandırdığı karakter Şebnem, ilk kez herkese duygularını açıkladı. Şebnem’in arkadaşlarına yaklaşımı akıllarda soru işareti bıraktı? Şebnem ölecek mi?

Dolu dolu hikayeleri, dostlukları, hüzünleri ve enerjisiyle her Çarşamba 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyircisiyle buluşan dizisi “Kaçak Gelinler” bu hafta çok merak edilen bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

 

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu’nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve  usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.

 

Yapımcı                       :NTC Medya

Yönetmen           :Kerem Çakıroğlu

Müzik                  :Cem Özkan

Oyuncular:          :Selin Şekerci (Şebnem), Deniz Baysal (Kainat), Açelya Topaloğlu (Almila), Furkan Andıç (Selim), Fırat Altunmeşe (Can), Fırat Albayram (Özgür), Cihan Yenici (Ege), Romina Özipekçi (Nermin), Tarık Özenbaş (Arda), ve  Şenay Gürler (Seniha), Ege Aydan (Müfit),Tuğçe Kıltaç (Zafet)

 

Editör: TE Bilisim