Sadettin Saran, Nazlı Ilıcak’la Beraber Ofisin Bahçesindeki Tavuklardan Yumurta Aldı..

 

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği sevilen sohbet programı “Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi” nin bu haftaki konuğu ünlü iş adamı Sadettin Saran.

 

Spora çok düşkün olan ve haftada 6 gün, günde 1 saat 45 dakika spor yaptığını Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi’ne anlatan Sadettin Saran, Ilıcak’a kick boks yapmayı öğretti. Nazlı Ilıcak öğrendiği figürleri önce spor hocaları üzerinde denedi ardından Sadettin Saran ile kick boks yaptı. Saran’ın spor hocası ile olan çalışmasında ise Nazlı Ilıcak’ın yüreği ağzına geldi.


 

Nazlı Ilıcak, Sadettin Saran’ın holdingi bünyesinde bulunan bir radyonun canlı yayınına katıldı. Yayında telefon da kabul eden Ilıcak, canlı yayında trafik konusunda dinleyicilerden bilgi aldı.

 

Ofisin bahçesinde tavuk bakan Sadettin Saran, Nazlı Ilıcak’la beraber kümesteki tavuklarından yumurta aldı. Bir seferde 8-9 tane yumurtanın sadece beyazını yiyebildiğini anlatan ünlü iş adamı, sarısını fazla kolesterol olduğu için tercih etmediğini sözlerine ekledi.




 

“Eşimi Tanıdıktan Sonra Evlenmeye Karar Verdim”

 

“Benim Birinci Önceliğim Fenerbahçe, Siyaseti Düşünmüyorum”

 

Hayatında sporun çok önemli bir yeri olan Sadettin Saran, Nazlı Ilıcak’ı spor salonunda karşıladı.  Saran, haftada 6 gün, günde 1 saat 45 dakika spor yaptığını anlatarak sohbete başlıyor.

3 yıl önce diş hekimi Emek Hanım ile evlenen Saran, eşiyle nasıl tanıştığını şu sözlerle anlattı: “Herkes diş yaptırmaya gittiğimde tanıştığımı düşünüyor ama öyle bir şey yok. Çok önceden ‘ya böyle biri var’ diye tavsiye ediyorlardı ama uzun zaman kısmet olmadı. Hatta eşime ilk söylediklerinde ‘olmaz’ demiş. Beni dışarıdan pek beğenmemiş herhalde, sonra tanıyınca beni sevmiş. Biraz ön yargılıymış demek ki bana karşı. ”Eşiyle tanışana kadar evlenmeyi düşünmediğini anlatan ünlü iş adamı; “Ben hanım konusunda çok şanslıyım. Allah yaptığımız iyilikleri karşımıza çıkardı. O da sağ olsun, benzer taraflarımız çok” dedi.


Eşine farklı sürprizler yaptığını söyleyen Sadettin Saran, şöyle devam etti: “Eskiden eşime her gün çiçek gönderiyordum ama çok pahalı olmaya başladı. Şimdi ayda bir yapıyorum. Arada başka şeyler de yapıyoruz. Her sene ailece daha önce hiçbirimiz gitmediği bir yere gidiyoruz. Mesela geçen sene Peru’ya gittik. Bir de hanımla baş başa, çocuksuz bir yere kaçarız.”

İstanbul’un trafiğinden muzdarip olduğunu söyleyen Sadettin Saran, toplu taşımayı tercih ettiğini; “Özellikle iş çıkışı saatlerinde, Nişantaşı’na, Levent’e gitmek için özellikle metroyu kullanıyorum” dedi.

Amerikan Başkanı Barack Obama ile bir fotoğrafı bulunan Sadettin Saran, bu fotoğrafın hikayesini şöyle anlattı: “Obama seçilmeden kampanyalarında bulundum, görüştüm. Benim Hillary Clinton ile de böyle görüşmelerim oldu. Çok yakın görüştüm.”

Fenerbahçe’nin kendisi için birinci öncelik olduğunu anlatan Sadettin Saran, siyasete atılmak isteyip istemediğini de “Benim birinci önceliğim Fenerbahçe, siyaseti pek düşünmüyorum. Kısmet, illa olacak diye de bir şey yok. Ama geleceksem de sırf başkan olmuş olmak için gelmeyeceğim. Fark yaratan bir başkan olmak isterim. Türkiye’deki bu nefret ortamını, kavga dövüşü ortadan kaldırmak isterim” şeklinde konuştu.

 

Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi, yarın saat 12:30’da Kanal D’de!

Editör: TE Bilisim