Yayınlandığı ilk günden bugüne büyük ilgiyle izlenen, sosyal medya ve televizyonda kısa sürede fenomen olan farklı dizi “Kaçak Gelinler” maça rağmen güçlü rakiplerini geride bıraktı.

Heyecan ve ritmini düşürmeyen her hafta izleyiciyi merakla ekran başına kilitleyen bölümleriyle “Kaçak Gelinler” dolu dolu hikayeleri, dostlukları, hüzünleri ve enerjisiyle her Pazartesi 20.00’da Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu’nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve  usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.

 

Yapımcı     :NTC Medya

Yönetmen :Kerem Çakıroğlu

Müzik                  :Cem Özkan

Oyuncular: :Selin Şekerci (Şebnem), Deniz Baysal (Kainat), Açelya Topaloğlu (Almila), Furkan Andıç (Selim), Fırat Altunmeşe (Can), Fırat Albayram (Özgür), Cihan Yenici (Ege), Romina Özipekçi (Nermin), Tarık Özenbaş (Arda), ve  Şenay Gürler (Seniha), Ege Aydan (Müfit),Tuğçe Kıltaç (Zafet)

Editör: TE Bilisim